Od očiju tuljana na Arktiku preko djelomično razvijenih embrija ptice u Filipinima do novomeksičke pite Frito, Anthony Bourdain je izgradio reputaciju na tome da će sve probati jednom, piše Time.
Međutim, postoji nekoliko stvari koje voditelj emisija No Reservations i Parts Unknown neće nikada opet jesti. To su islandski fermentirani morski pas, rektum namibijske bradavičave svinje - i hranu u zrakoplovima.
U razgovoru za Bon Appetit, Bourdain je ustvrdio da nikada ne jede hranu koja se poslužuje u zrakoplovima na letovima kojima putuje po svijetu u svrhu snimanja svoje emisije. 'Nikada', rekao je Bourdain. 'Nitko se nikad nije osjećao bolje nakon što je pojeo nešto u avionu. Mislim da ljudi tu hranu jedu samo zato što im je dosadno. Ja ne jedem u avionima. Volim stići na destinaciju gladan.'
Čak i kada je riječ o ekstra dugim letovima, Bourdain tvrdi da neće ništa jesti. 'U tim slučajevima naručim malo sira i vina i to je to. Pojedem nešto sira i napijem se', kaže poznata televizijska ličnost.
Kada bi u zrakoplovima posluživali još-uvijek-kucajuće srce kobre, možda bi se Bourdain predomislio jer znamo da bi to pojeo - i je.
Komentari (0)
Komentiraj