ZASTRAŠUJUĆE I DIVNO

NAJOPASNIJE MJESTO ZA SELFIE NA SVIJETU Suludi avanturisti hrle na visoku stijenu, vlastima se diže kosa na glavi

 Instagram

Ako nemate želudac za visine, onda bi vam se vjerojatno sledila krv u žilama kad biste se našli na ovoj ludoj lokaciji u Rio de Janeiru u Brazilu i pozirali na 850 metara visokoj stijeni.

Pedra da Gavea nalazi se na rubnom dijelu grada i u posljednje je vrijeme totalni hit među turistima.

Međutim, čini se kao da se turisti natječu tko će fotografirati selfie u opasnijoj pozi, a uz dodane efekte od nekih fotografija vam se gotovo zavrti u glavi.

Uz pomoć hashtagova na Instagramu Daily Mail je pronašao na tisuće objava ljudi koji poziraju na planini koja je jedna od najviših planina na obali na svijetu.

Neki se slikaju dok sjede ili stoje na samom rubu, a neki su odvažniji pa se slikaju u ležećoj pozi kao da će se svaki čas odsklizati. Pogledajte...





































































Já pode subir de novo?! @marcoripsou

A photo posted by Viviane Mota (@vivibudh) on Apr 15, 2016 at 3:04pm PDT









Pôr do sol de um lado e a lua do outro Gente, não tem como não se apaixonar Já tô com saudade do meu Imperador. No melhor lugar, @pedradagavea @ab_negreiros . . Siga @ig_ilhagrande @paraisoradicalrj @pedradagavea @pedradotelegrafo . . #paraisoradical #adventureculture #beautifulplanett #blogmochilando #carioquissimo #destinocerto #destinoerrejota #destinosesonhos #destinosimperdiveis #euvounajanela #goprobr #ig_riodejaneiro #ig_worldclub #natgeoadventure #nosnatrip #outdoorwomen #photooftheday #selfiegopro #simplyadventure #thegreatoutdoors #travelingtheworld #trilhandolitoral #trilhandomontanhas #paraisoradical #loucospormontanhas #trilhandoeseaventurando #trilheirasdobrasil #tripaddicts #triplookers #trippics .

A photo posted by Flavia Kozlowsky (@flaviakozlowsky) on Apr 12, 2016 at 5:05am PDT

















#trilhandomontanhas #trilhandotrilhas #trilhasetravessias #notopo #riodejaneiro #pedradagavea

A photo posted by Lucas Mattos (@lucasdmttssantos) on Mar 20, 2016 at 8:05pm PDT













Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:32