VAŽNO JE ZVATI SE...

MLADIĆ TRAŽI CURU KAKO BI JOJ POKLONIO KARTU ZA PUT OKO SVIJETA 'Ovo je najbolja ideja koje sam se dosjetio'

 Facebook

Kada mu se raspala ljubavna veza, Kanađanin Jordan Axani naišao je na veliki problem. Osim što liječi slomljeno srce, mora naći suputnika za put oko svijeta na koji se planirao otisnuti s bivšom djevojkom Elizabeth Gallagher.

Planirali su posjetiti Milano, Prag, Pariz, New York i New Delhi i kupili avionske karte. Mogao je pozvati prijatelja, no odlučio se za jednu neobičnu ponudu.

Na Redditu je objavio oglas, u kojemu traži kanadsku državljanku imena Elizabeth Gallagher kojoj bi poklonio kartu koja glasi na ime njegove bivše djevojke.

U ponudi objašnjava da je putovanje rezervirao u ožujku, no da je u međuvremenu prekinuo s tom djevojkom.

- Ja još uvijek planiram to putovanje, ali ona, naravno, ne.

- S obzirom da ne bih želio da propadne karta za put oko svijeta, tražim Kanađanku imena Elizabeth Gallagher koja bi mogla iskoristiti kartu. Putovanje uključuje nekoliko letova u prosincu i siječnju.

Dalje objašnjava kako svatko tko je iskusio arhaični sistem putovanja avionom u moderno doba zna da je promjena imena na karti gotovo nemoguća. Jordan Axani napominje da su karte toliko jeftine da nije vrijedno truda ni glavobolje da ih otkazuje.

Sebe opisuje kao potpuno normalnog 29-godišnjaka koji živi u Torontu te ističe da ne traži ništa zauzvrat.

- Ne tražim prijateljstvo, ljubav, drogu, šverc ili snimanje selfija ispred božićnog sajma u Pragu. Jedino što želim da uživate u tom putovanju, stoji u zanimljivom oglasu.

Svoj oglas objavio je i na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:42