SPECIJALNA AKCIJA

IMATE APARTMAN, SOBU ILI VILU? Ljetni popust za oglašavanje na LikeCroatia.com, najvećem turističkom oglasniku za strance!

Exclusive paket, koji inače košta 299.99 kn mjesečno, moći ćete dobiti za samo 209kn mjesečno

U tijeku je specijalna ljetna akcija za oglašavanje na LikeCroatia.com, najvećem turističkom oglasniku na engleskom jeziku, s više od 500.000 unique posjetitelja iz inozemstva.

Osim najboljih aktivnosti, izleta, restorana, špilja za ronjenje i istraživačkih vodiča, od sada na LikeCroatia možete oglašavati i svoj smještaj za goste.

U ljetnoj akciji možete dobiti veliki popust za oglašavanje, pa će vas Exclusive paket, koji inače košta 299.99 kn mjesečno, moći dobiti za samo 209kn mjesečno.

Paket uključuje specijalne pozicije vašeg apartmana na naslovnici LikeCroatia i na vrhu rubrike, kao i usluge fotografiranja međunarodno priznate fotoagencije Cropix, neograničen broj objavljenih fotografija vašeg listinga i specijalnu promociju kroz EPH mrežu.

Akcija je limitirana i traje do 15.8. Kako bi rezerviarali svoju poziciju i ostvarili popust, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/617-39-04.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 08:46