VELIKA ODRICANJA

'PRODALA SAM DUŠU VRAGU DA BIH IZGLEDALA OVAKO' Iskrena ispovijest britanske voditeljice koja je pobijedila droge, alkohol i ovisnost o šećeru

 Chloe Madeley/Instagram

Chloe Madeley, britanska televizijska voditeljica, slobodna novinarka te model i kći poznatih voditelja Judy Finnigan i Richard Madeleyja, velika je pobornica vježbanja i fitnessa.

Rezultati predanog treniranja vide se na njezinom tijelu, a oni su za njezine pratitelje na Instagramu velika motivacija za ulaganje u sebe i u zdrav život.

'Moji su mi roditelji priuštili izvrsno obrazovanje, ali da, zbog njih su mi mnoga vrata bila otvorena kada sam počela raditi na televiziji. S druge strane, sve što ima veze s fitnessom i zdravljem moji su rezultati', kaže Chloe, a prenosi Telegraph. 'Priznajem, pomalo sam narcisoidna i prezadovoljna sam svojim izgledom. Svaki put kada objavim selfie reklamiram svoj rad, svoj posao i da, malo se hvalim, jer sam ponosna na ostvareno'.









Dvadesetosmogodišnja Chloe u vezi je s igračem ragbija Jamesom Haskellom, a odlučna je u namjeri da izađe iz sjene svojih poznatih roditelja. Pokrenula je web stranicu Fitness Fondue na kojem objavljuje savjete za oblikovanje tijela koje i sama koristi.





Rested, re focused, fluffy and Gunning for this now...

Kada danas pogledate Chloe, možete lako pomisliti da je zdravi način života oduvijek bio njezin izbor, ali nije bilo tako. Madeley se borila protiv ovisnosti o drogama, a prije šest godina je zbog vožnje pod utjecajem alkohola skrivila prometnu nesreću. Vježbanjem je međutim pobijedila svoje poroke i okrenula se zdravom načinu života.

'Postoje dani kada vjerujem da sam prodala dušu vragu. Ako neki moj prijatelj ili rođak slavi rođendan, a ja imam fotografiranje za pet dana, onda si ne mogu dozvoliti ni jedan kolač. Teško su to trenuci. Svatko tko kaže da je lako, taj laže. No, kada ostvarite svoj cilj, shvatite da je bilo vrijedno muke', zaključuje Chloe.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:27