APEL DOBRIM LJUDIMA

PRESLATKA KOSJENKA TRAŽI NOVI DOM Prvakinja u neodoljivosti spremna je pružiti vam svu ljubav koju ima

 Neja Markičević / Cropix

Kosjenka je dosad prošla sve grozne stvari koje jedan pas može doživjeti: odvojena je od majke, odbačena, sa bratom i sestrom je danima lutala Vrbanima... Gladna, nesvjesna opasnosti koja na ulicama vreba malene psiće poput njih. Kada su konačno spašeni, za nju je uslijedio novi šok: brat i sestra su pronašli novi dom, a ona je ostala sama. Iz razloga koji joj uopće nije jasan, a nije ni nama, nju još uvijek nitko nije poželio u svojem domu. Unatoč činjenici da je njeno malo srce pretrpjelo puno odvajanja i straha, unatoč činjenici da je sada zaista sama na svijetu, Kosjenka ne gubi nadu. Sigurna je da ipak postoji njena ljudska obitelj, koju će uskoro pronaći. I pružit će im svu ljubav koju ima, kao što to samo psi umiju.

Ono čega ovo malo klupko nije svjesno jest da ne može dugo ostati u svojem trenutnom domu. Iako su njene jedine brige trenutno kako postati šampionka u oblizivanju zdjelice, prvakinja u neodoljivosti i vlasnica zlatne medalje za najljepšeg usnulog štenca, nije sigurno gdje će biti za nekoliko dana. Obitelj koja ju je primila učinila je to samo na nekoliko dana, jer više od toga ne mogu. Kosjenka niti ne pomišlja da bi se uskoro mogla opet pronaći na ulici, praznog trbuščića, ovoga puta bez ohrabrujuće prisutnosti svojeg brata i sestre. Posve sama, mala, nezaštićena, nesvjesna opasnosti koja vrebaju sa svih strana.

Pomozimo Kosjenki da nađe trajni dom - onaj kojeg nikad neće morati napustiti, koji će zauvijek biti njen. U kojem će joj jedine brige i dalje biti hoće li nakon ručka odrijemati uz prozor ili u kuhinji, da li da vlasniku pokloni dvije ili tri puse, i u kojem će se moći ozbiljno posvetiti iskušavanju svih onlh genijalnih načina spavanja, koje štenci njene dobi svakoga dana otkrivaju.

Kosjenkini privremeni udomitelji javljaju se na 099/2049-400 ili 099/2353-365.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:40