SCOTT WEILAND

POTRESNA PRIČA BIVŠE ŽENE PREMINULOG GLAZBENIKA 'Naša su djeca svog oca izgubila već godinama ranije. Taj dan izgubili su nešto drugo'

 CC

Bivša supruga pokojnog frontmena benda Stone Temple Pilotsa obratila se njegovim obožavateljima u iskrenom pismu.

Mary Forsberg Weiland u iskrenom i otvorenom pismu progovorila je o lošim odnosima između nje i nedavno preminulog bivšeg supruga Scotta Weilanda za kojeg je bila udana od 2000. do 2007. godine.

U pismu je napisala kako 3. prosinca nije bio dan kada je Scott umro, već da je to dan koji je publika koristila kako bi ga oplakivala.

- Bio je to zadnji dan kada je Scott mogao stati pred mikrofon kako bi zaradio novac i zabavljao druge. Izljevi žalosti koji su upućeni našoj djeci, Noahu i Lucy, su neprocjenjivi i utješni. No, istina je da su njih dvoje, kao i mnoga druga djeca, svog oca izgubila već godinama ranije. Ono što su izgubila 3. prosinca je - nada - bila je iskrena bivša Scottova supruga.

Dodala je da ne želi umanjivati Scottov nevjerojatan talent, već da samo želi ukazati na to da će se slično opet ponoviti jer, kako je objasnila, društvo na to potiče.

- Mnogi od ovih glazbenika imaju djecu. Djecu sa suzama u očima, koja su u panici jer njihov plač nitko ne čuje. Mnogi će se sad pitati kako smo mogli znati što će se dogoditi? Jer u medijima se pisalo da je volio provoditi vrijeme s djecom i da već godinama nije konzumirao drogu. U stvarnosti, ono što niste htjeli vidjeti, bio je paranoičan čovjek koji nije mogao zapamtiti riječi vlastite pjesme i koji je kroz ovih 15 godina samo bio fotografiran s djecom u naručju - napisala je

Također, navodi da otkad je u braku s drugim suprugom, njezina i Scottova djeca nikada nisu kročila u kuću svog oca.

Scott je preminuo u snu prošli tjedan na turneji u Bloomingtonu s bendom The Wildabouts.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:03