MALE TAJNE LJEPOTE

PODIJELILA JE 10 TRIKOVA ZA LJEPOTU KOJI JOJ OLAKŠAVAJU ŽIVOT Ako su pomogli njoj, zasigurno će i vama

 Screenshot

Već je poznato da žene troše puno vremena i novca na šminku kako bi izgledale što ljepše.

Često same pronalaze i načine kako bi im šminka dulje izgledala svježije i trajala cijeli dan, a upravo to je učinila i djevojka iz ovog videa koja je podijelila trikove kojima se sama služi.

Evo nekih od njih.

1. Kosu ne treba prati svaki dan. Najviše se masti površinski dio kose ili šiške, pa počnite koristiti šampon za suho pranje kose ili operite samo dio koji se zamastio.

2. Ako želite blage uvojke, a nemate puno vremena za posvetiti se frizuri, kosu jednostavno pokupite u konjski rep, zamotajte u pundžu i tako držite par sati. Kosa bi trebala biti poluvlažna da bi dobili bolje uvojke. Kad krenete gdje ste naumili, izgledat će taman onako kako ste zamislili.

3. Kako vam ruž za usne ne bi završio na zubima, nakon što se našminkate, zagrizite prste i prođite njime po usnama. Tako ćete se riješiti suvišne šminke.

Screenshot

4. Ruž možete koristiti i kao rumenilo - prstima ga natapkajte na jagodice.

5. Olovku za oči zagrijte plamenom upaljača kako bi se što bolje nanijela.

6. Kako bi dobili što zavodljiviji pogled, uvijač za trepavice zagrijte tako što ćete u njega uperiti fen. Nakon toga uvijač možete koristiti.

7. Kako bi što lakše nanijeli tuš za oči, pomozite si ljepljivom trakicom koju ćete staviti uz oko kako bi napravili što manje nereda. Tako neće doći do razmazivanja.

Screenshot

8. Da bi se parfem što dulje osjetio nanesite ga na unutrašnju stranu zgloba, dekolte i iza ušiju.

9. Izrast prekrijte četkicom i sjenilom. Ovaj trik najviše pomaže crnkama.

10. I sami možete napraviti mat ruž. Sjajan ruž nanesite na usta. maramicom obrišite višak i nakon toga preko nejga nanesite puder.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:57