POTRAGA ZA KĆERKOM

PISMO KOJE JE DIRNULO INTERNET Otac zakačio pismo na kiosk i godinama poslije dobio odgovor...

Prolaznik u engleskom gradu Sheernessu zapazio je dirljivo pismo, uslikao ga mobitelom i postavio na Facebook, a dosad ga je podijelilo više od 95 tisuća korisnika
 Facebook

Shrvani otac koji je godinama pokušavao pronaći svoju kćer nakon što je izgubio svaki kontakt s njom kada se razveo od njezine majke, postavio je srcedrapajuće pismo na kiosku u nadi da će dobiti odgovor.

- Oprosti Mandy, no ne znam tvoje vjenčano prezime. Tražio sam te dugi niz godina i nitko me neće spriječiti u tome, jer te volim i nedostaješ mi svake minute i svakog dana svih ovih godina, toliko da te mogu osjetiti uz sebe, baš kao nekad. Želim te vidjeti i razgovarati s tobom, to će možda odagnati bol koju osjećam svih ovih godina. Molim te, nazovi svog tatu - napisao je.

Prolaznik u engleskom gradu Sheernessu zapazio je dirljivo pismo, uslikao ga mobitelom i postavio na Facebook, a dosad ga je podijelilo više od 95 tisuća korisnika.

Do Michaela Hogbena (71) nekako je dospjela kćerkina adresa, a on je odlučio poslati joj pismo.

- Nisam planirao da ovo završi na Facebooku, ne koristim internet. Tražio sam ju godinama, šetao kroz grad i gledao hoću li naletjeti na nju, no ništa se nije događalo. Tada sam odlučio zakačiti pismo.

Hogben se razveo od supruge 1980. godine i odselio na otok Sheppey to Gillingham i kaže kako si nije mogao priuštiti česte posjete te da je to dovelo do otuđenja. Zadnji put vidio je kćer 1986. godine.

- To što se dugo nismo vidjeli ne znači da mi nije stalo. Gubitak obitelji ti uništi život. Svoj život izgradio sam oko njih i kad je to nestalo nisam znao što učiniti. Bio sam usamljen i shrvan. Sada imam njezinu adresu no to ne znači da će sve završiti sretno. Imamo puno toga za nadoknaditi, ako ona pristane - kazao je Hogben.

Unatoč njegovoj nesigurnosti, na internetu ima potporu cijele vojske optimista koji se nadaju susretu oca i kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:33