VEZE I ODNOSI

PAROVI OTKRIVAJU SVOJE SEKSI TAJNE Ova pravila nisu ovdje da bi se kršila! Saznajte neobične rutine kojih se neki slijepo drže

 iStock

Kada je u pitanju seks, nije potrebno pridržavati se nekih posebnih pravila i mnogi će reći kako teže upravo spontanost i improvizacija među plahtama - međutim neki parovi upravo u postavljenim pravilima vide još veći užitak.

Neka od ovih pravila jako su stroga i nužno je da ih se parovi pridržavaju, dok se druga primjenjuju kad god je takva prilika.

Women's Health magazin na svojim je stranicama napravio istraživanje i iznio zanimljive rezultate, odnosno najupečatljivije priče svojih čitateljica i čitatelja. Donosimo vam njih sedam.

1. PAR

- Naše jedino pravilo je da za vrijeme seksa budemo što tiši, ukoliko su drugi članovi obitelji kod kuće.

2. PAR

- Ne vodimo ljubav u vrijeme kada supruga ima mjesečnicu. Imao sam jedno takvo loše iskustvo još na fakultetu i jednostavno to ne mogu podnijeti. Još jedno pravilo kojeg se osobno držim je da se prije oralnog seksa obavezno tuširam.

3. PAR

- Pravilo kojeg se slijep držimo je komunikacija. Ako se nekome od nas dvoje nešto ne sviđa, nije ugodno ili je čak bolno i nelagodno - jasno i glasno to kažemo. Čak niti parovi koji su jako dugo u vezi ne mogu međusobno čitati misli.

4. PAR

- Suprug i ja zapravo imamo nekoliko pravila: prilikom seksa skidamo čarape, gasimo svjetlo i gasimo TV. Također, strogo je zabranjeno javljanje na mobitel za vrijeme seksa.

5. PAR

- Ako je jedno od nas raspoloženo za seks, a drugo ne - damo si 24 sata za prilagodbu i eventualni seks. Ukoliko do njega ne dođe - masturbacija je dozvoljena. Ne zato što je masturbacija inače zabranjena u našoj vezi, nego zato jer stalno radimo na našoj povezanosti i želimo održavati redovite odnose.

6. PAR

- Društvene mreže su zabranjene 30 minuta prije odlaska u krevet jer djeluju izuzetno nestimulativno i kontraproduktivno.

7. PAR

- Suprug i ja radimo tjedni plan kako bismo bili sigurni da ćemo imati vremena za minimalno četiri puta tjedno kvalitetnog seksa. On planira dva dana i ja planiram dva dana - i pritom uvijek pokušavamo iznenaditi jedno drugoga novim idejama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 08:45