NEVIĐENA NELAGODA

OTKRIVENE TAJNE MUŠKOG UMA Što sve misle prodavačice u Victoria's Secretu kada im muškarac uđe u trgovinu

 Victoria's Secret

Bivša zapolenica Vicoria Secreta otkrila je kako su trgovkinje u njihovim dućanima bile posebno osposobljene za poslušivanje muških kupaca. Jer muški kupci imaju drugačije zahtjeve.

'Opći je dojam da su muškarci u stanju kupiti bilo što, samo da se što prije nestanu iz dućana', ispričala je biša prodavačica koji želi ostati anonimna. 'To zapravo znači da su spremni i potrošiti više novca'.

'Ženama, primjerice, uvijek ističemo razne popuste i akcije, one će uvijek kupiti paket od pet pgaćica za 25 dolara, ali muškarci ne. Oni uvijek kupuju jedan proizvod, po punoj cijeni', otkriva bivša zaposlenica.

'Žene su više orijentirane na vrijednost proizvoda, tako da se prodavaču uvijek obučavaju da im pokažu sve što je na akciji, ili je neka aktualna promocija. Dok su muškarci u stanju kupiti grudanjak za 50 dolara samo zato što im je neugodno u toj situaciji, i vrpolje se pred prodavačicom'.

Poslovođe u Vicoria Secret dućanima komuniciraju s prodavačicama putem slušalica tako da ih konstantno podsjećaju koliko još robe imaju za prodati. Stoga, kada u dućan uđe muškarac, svaka prodavačica to doživi kao svoj sretan trenutak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:47