NESRETNI SLUČAJ

OTKRIVENA TAJNA NEOBIČNE FOTOGRAFIJE SA SVADBE Tko zapravo leži pod nogama mladenaca?

'Zatvorio sam oči i prepustio se romantičnom trenutku kad sam čuo tup udarac', ispričao je mladoženja Ryan
 DanAykroydFanClub/Imgur

Tajnu neobične fotografije novopečenih mladenaca i osobe koja leži pod njihovim nogama, koja je jučer 'zapalila' društvene mreže', razotkrili su sami akteri.

Kevin Kennedy Ryan (25) i vršnjakinja Jessica Ryan Smith taman su se spremali za prvi poljubac kad je kuma, mladoženjina mlađa sestra, pala s licem ravno na pod.

- Zatvorio sam oči i prepustio se romantičnom trenutku kad sam čuo tup udarac, ispričao je Ryan ABC Newsu.

Pomislio je da se spotaknula o nešto pa se počeo smijati. No, 16-godišnjakinja Grace Ryan se zapravo onesvijestila od vrućine budući da je taj dan u Chicagu bilo više od 30 stupnjeva Celzijevih, a u dvorani je bilo strašno zagušljivo. Usput je srušila vazu sa cvijećem koja se rasula po podu.

Uzvanici su brzo priskočili u pomoć i podignuli zbunjenu djevojku s poda. Imala je masnicu na čelu i ispod oka te je bila još malo 'lelujava' pa je otišla u sobu nešto pojesti i popiti da dođe k sebi.

Mladenci su ponovili poljubac.

Ryan kaže da nije ni znao da je cijeli incident snimljen dok ga fotograf s vjenčanja Sean Cook nije pitao želi li da i sestrin pad stavi u album. Odlučili su da će ju ipak preskočiti, ali zato je svatko tko želi može vidjeti na Imguru gdje je do sad pogledana gotovo 1,8 milijuna puta.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 16:32