DRASTIČNA MJERA

OČAJNI KINEZ SI ODREZAO PENIS JER NIKAKO NIJE MOGAO NAPRAVITI SINA Muškarac ima već dvije kćeri zbog čega ga ostali mještani ismijavaju

Disappointed young Asian man crying and looking sideways
 Foto: iStock/Getty

Muškarac iz južne Kine bio je toliko razočaran što nikako nije uspijevao napraviti sina da se odlučio kazniti na najgori mogući način – odrezao si je penis.

Kako prenosi Daily Mail, 36-godišnjak poznat samo pod pseudonimom A Yong, 22. veljače je uzeo veliki kuhinjski nož i odrezao si oko 3 centimetra penisa.

Muškarac iz ruralnog dijela Kine u blizini grada Quanzhou, bio je razočaran što je dobio je već dvije kćeri zbog čega su ga ostali mještani zadirkivali.

Prema kineskim medijima, njegove su kćeri stare 3 i 13 godina.

Nakon očajničkog čina odveden je u bolnicu. Njegova je obitelj rekla da je noć prije puno pio i tada donio odluku poduzeti drastične korake.

Kad su članovi njegove obitelji shvatili što je učinio, hitno su ga prebacili u bolnicu zajedno s odrezanim organom u najlonskoj vrećici s ledom.

No u bolnici je nesretnik odbio da mu odrezani dio pokušaju prišiti nazad. Liječnici ga ipak nisu poslušali i penis mu je vraćen na mjesto nakon komplicirane četverosatne operacije. Doktor koji ga je liječio kaže kako će oporavak trajati od 6 do 12 mjeseci.

U ruralnim dijelovima Kine muško dijete se vrednuje više od ženskog zato što nastavljaju obiteljsko ime i ostaju se brinuti za roditelje, dok se djevojčice kad odrastu udaju i odlaze živjeti s mužem te se brinu za njegove roditelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:46