BUNTOVNA GLUMICA

'OBRIJAT ĆU SE NA NULU I ISTETOVIRATI GLAVU' Šokantna najava zvijezde Sumrak sage

Kristen Stewart, (wearing CHANEL) - 12/10/2013 - Dallas, Texas - CHANEL Métiers d'Art Collection Paris-Dallas 2013/14 held at Fair Park, Dallas, TX. Photo Credit: Billy Farrell/BFAnyc/Sipa USA/sipausa.12491809/*** Great Britain, Ireland, Australia OUT ***/1312121820 *** Local Caption *** 30098067
 BFA/SIPAUSA/SIPA / BFAnyc

Kristen Stewart (23), zvijezda Sumrak sage, priznala je u intervjuu za Into The Gloss da bi sa svojom kosom radila sve i svašta da nije glumica.

- Šišala bih je više i bojala bih je više. Nosila bih totalno mušku kratku frizuru. A prije nego umrem definitivno ću se obrijati na nulu i istetovirati glavu prije nego mi kosa ponovno izraste. Još razmišljam što ću dati iscrtati.

Nakon što je otkrila šokantne detalje Kristen je kazala i kako njezino znanje o make up-u nije blistavo.

- Još uvijek se zapravo ne znam našminkati. Radim istu stvar svaki dan - stavim maskaru i tuš, pa izgledam kao rakun. Imam tamne oči pa ih tako učinim još tamnijima. Ne smeta mi kad je šminka teška. Nekad sam odgovorna pa operem lice, no nikad ne skidam tuš i maskaru jer izgleda super idući dan. I to radim stalno. Mislim da nikad zapravo nisam oprala šminku s očiju.

Glumica, kaže, nije odrastala u okruženju gdje se očekuje da mora biti lijepa.

- Ako pogledate fotografije na kojima sam imala 14 ili 15 godina, ne biste mogli raspoznati koja sam ja, a tko su moja braća. Potpuno sam izgledala kao dečko.

No, priznaje kako voli transformacije.

- Volim ekstreme. Nosim traperice i velike majice i izgledam muškobanjasto, no opet, kada je u pitanju neki glamurozni događaj, želim izgledati fantastično. Recimo, sve što Balenciaga dizajnira je prekrasno, gledati njihove revije je kao da gledaš film. No, nositi nije baš najlakša stvar na svijetu. Teško je to uklopiti u život. Ipak, kad god možeš - stavi na sebe nešto neočekivano, a da odražava tvoj stil - poručuje Kristen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:45