LJETNO IZDANJE

O BAKI IZ SPLITA RASPISALI SE SVJETSKI ČASOPISI Ima novi look i našminkana je bolje od vas!

 Screenshot / YouTube

Ne vidi se svaki dan 80-godišnja bakica našminkana bolje nego što ste se sami ikad našminkali, ali Livia Mulac iz Splita upravo je zahvaljujući tome postala svjetski popularna i dospjela na stranice najvećih modnih časopisa.

Livia postaje Glam-ma uz pomoć 32-godišnje unuke, vizažistice Tee Flego. Premda ne žive u istom gradu, baka je ostala u domu za starije u Splitu, a Tea živi i radi u Puli, voljena baka i unuka imaju divan odnos i često se posjećuju, a te posjete Tea koristi između ostalog i za šminkanje bake.

Njezin profil na Instagramu gdje objavljuje svoje radove već prati preko sto tisuća ljudi, a sad je Tea fanove počastila novim make up tutorialima, o čemu je pisao Cosmopolitan.

‘Odlučile smo snimiti video kako bih fanovima i klijentima pokazala da i stara bakica može izgledati svježe i mlado. Ona zbilja uživa kad je šminkam. Uživa u tome što se osjeća lijepo, mlado i što se zabavlja. A najviše od svega uživa u pažnji koju joj pružam. Stari su ljudi uglavnom usamljeni, a ja ne želim da se ona tako osjeća’, rekla je Tea za Cosmopolitan.com.

Za nove je videe osmislila dva izgleda - ljetni i ‘glamour cappuccino’ za večernje izlaske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:31