VIDEO: PODUZETNA CURA

NEKI SU SE U H&M-u U ZAGREBU I OBOGATILI Stala pred blagajnu pa prodavala novu odjeću koju je netom prije nasumce razgrabila po dućanu

 Screenshot/Facebook

Ogromnu pomamu za kolekcijom koju je modna kuća Balmain radila za H&M jedna je djevojka odlučila pretvoriti u poslovnu priliku. Prema svjedočanstvima čitatelja koja su podijelili na Facebooku (a neki od njih su sve i snimili), 'poduzetna' djevojka je nakon ulaska u trgovinu u trenu pohvatala traženije komade nove kolekcije te je potom stala ispred blagajne i odlučila naplatiti drugim kupcima te komade.

Djevojka je tu odjeću, tvrde svjedoci, naplaćivala 200 kuna. Drugi kupci željni tih komada za pristup njima davali bi djevojci novce te bi s potom s njima produživali na blagajnu. Ako im komad odjeće iz bilo kojeg razloga nije odgovarao, novac koji su dali ovoj 'poduzetnici' nisu dobili natrag.

Djevojka je, osim u gotovini, pristup naplaćivala i kroz zamjenu jednog traženog komada za drugi. Jedna čitateljica koja je pratila sve postupke 'poduzetne' djevojke, navodi da su se sve transakcije događale ispred očiju prodavača i zaštitara, koji za to vrijeme nisu poduzeli baš ništa.

Neki čitatelji koji su komentirali sporni video kažu da je, prema njihovim okvirnim procjenama, djevojka mogla zaraditi i nekoliko tisuća kuna ovom prodajom 'pristupa' traženoj odjeći. Podsjećamo, nova kolekcija koju je francuska modna kuća Balmain dizajnirala za H&M stigla je u Hrvatsku i od danas se može kupiti u prodavaonici H&M na Cvjetnom trgu, a građani su već od 7 ujutro strpljivo čekali pred zatvorenom trgovinom H&M-a kako bi prvi ugrabili neke od željenih komada kolekcije.





Zlatno "Balmain" jesensko jutro na Cvjetnom #cvjetnihttps://www.youtube.com/watch?v=ER_GAh2933k&feature=youtu.be

Posted by Centar Cvjetni on Thursday, November 5, 2015




Glavni dizajner modne kuće Balmain Christophe Decarnin odjeću bazira na popularnom vojničkom stilu, predimenzioniranim ramenima 1980-ih, a sve je u koži i crnoj boji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:19