RAZLOG ZA OSMIJEH

Nakon Vuittonovi modela i Hrvatice skinule šminku. Tko je ljepši?

Nakon što je zadnja Louis Vuitton reklama za reviju izazvala opće stanje šoka zbog neobičnog izgleda supermodela bez šminke i zbog koje su bile prozvane da su kao razroke vanzemaljke ili bivše zatočenice nekog koncentracijskog logora, mlada studentica Nastasja Fišter odlučila se pokrenuti projekt nazvan „Imamo razlog za OSMIJEH“ i time pokazati kako djevojkama i ženama nije potrebna šminka da bi bile lijepe, samopouzdane i zadovoljne sobom.

Te hrabre djevojke, koje se odluče podijeliti sa svima svoj jutarnji izgled, sigurno neće biti prozvane pogrdnim epitetima, jer jedino pravilo za sudjelovanje u projektu je da nabace osmijeh i time „našminkaju“ svoje lice.

Za ovaj projekt je napravljena i Facebook grupa kojoj se možete pridružiti i time podržati ovaj novi projekt, a najhrabrije će svoje slike poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U planu je i javni photosession s nekoliko profesionalnih fotografa koji su ovaj projekt već odavno podržali i odlučili pružiti svoje usluge besplatno za svaku djevojku.

Za sve daljnje informacije pogledajte Facebook grupu „Imamo razlog za OSMIJEH“ ili šaljite svoja pitanja na već gore navedenu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prvih 30 hrabrih djevojaka koje su javno podijelile svoje fotografije, pogledajte u fotogaleriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:47