SLOMIT ĆE VAM SRCE

NAJSRETNIJI DAN U SJENI TRAGEDIJE Napravili vjenčanje iz snova znajući da mladoženja umire: 'Naučio si me ljubavi, trebali smo biti 60 godina skupa'

 Facebook

Solomon Chau i Jennifer Carter, oboje 26-godišnjaci, zaručili su se lani u travnju nakon dugogodišnje veze i planirali su svadbu ove godine u kolovozu.

No, Chau je u prosincu saznao da ima rak jetre i odmah je operiran. Nažalost, do ožujka se bolest proširila i ušla u terminalnu fazu.

Liječnici su mu rekli da ima samo nekoliko mjeseci života i da svoje vjenčanje vjerojatno neće doživjeti.

Facebook

Par je odlučio pomaknuti datum na ožujak. Oženili su se u Casa Lomi, muzeju u Ontariju.

Uživali su u svom danu iz snova, iako su znali da ih čeka strašna tragedija, a nedavno je objavljen i dirljiv video sa svadbe.

Par je na medeni mjesec otišao na slapove Niagare, a onda su kupili i psa.

Chau je umro prošli tjedan kod kuće uz svoju voljenu suprugu, a u subotu je pokopan - točno na dan kad su prvotno planirali svadbu.

'Najdivnija osoba koju poznajem umrla je nakon osam mjeseci borbe s tumorom. Sol se borio dugo i teško i nije se predavao. Njegov optimizam i smisao za humor držao je mene i njegove najbliže da potpuno ne poludimo u ovo užasno vrijeme. Za to mu nikad nećemo moći biti dovoljno zahvalni', napisala je Jennifer na Facebooku.

'Naučio si me posljednjih mjeseci da niti jedan dan ne smijem pustiti da propadne. Pokazao si mi što je prava ljubav i s 26 godina sam naučila o njoj više nego što neki nauče u čitavom životu. Ti i ja smo trebali još 60 godina provesti skupa, ali sam zahvalna i na ovih osam nevjerojatnih godina koje nam je Bog dao. Ti si sve što sam željela od muža i puno više, uvijek ćeš mi biti u srcu', napisala je mlada udovica u posveti suprugu, koji se bavio sportom i živio zdrav život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 23:40