MODNI UZLET VICTORIJE BECKHAM

Možda je trebalo pet kolekcija, ali Posh se svijetu ipak dokazala

Njezine modele nose zvijezde poput pjevačice Nicole Scherzinger, ali i bujne Jennifer Lopez, koja je pokazala da odlično stoje i ženama koje nisu mršavice

Victoria Beckham, supruga britanskog nogometaša Davida Beckhama, na prestižnom Tjednu mode u New Yorku prezentirala je svoju petu kolekciju odjeće kojom je, složili su se neki od modnih kritičara, konačno stala uz bok ozbiljnim modnim dizajnerima.

Odlučila eksperimentirati

Posh Spice, kako već gotovo dva desetljeća zovu nekadašnju pjevačicu a danas modnu dizajnericu, u kolekciji za proljeće/ljeto 2011. godine zadržala je jednostavnost i eleganciju kao osnovu za duge i kratke haljine, no čini se da je konačno odlučila eksperimentirati i sa življim bojama budući da novi komadi, među ostalim, dolaze i u žutoj, narančastoj, ljubičastoj i sličnim bojama.

Sama je vodila program

Za razliku od većine njezinih prethodnih modela, koji su pravi primjerci klasičnih uskih krojeva, Victoria za nadolazeću sezonu predlaže haljine s malo više volumena, a novitet u njezinim trgovinama su i elegantne putne torbe, namijenjene i ženama i muškarcima. Na reviji, na koju je došla vidljivo iscrpljena, iznenadila je i vođenjem programa. Dizajnerica je, naime, svaku od svojih novih haljina posebno opisala, kao i materijale i izradu, te nadahnuće. Odjevena u malu crnu haljinu upravo iz posljednje kolekcije, gotovo se nije mogla razlikovati od manekenki.

Mnoge je ipak najviše oduševilo što je još jednom osmislila u potpunosti nosivu kolekciju, zbog čega je dobila mnogo pohvala pa je nakon revije čak navukla i osmijeh na lice, a to se rijetko viđa budući da uvijek djeluje ozbiljno, profesionalno i strogo, kakva joj je, uostalom, i odjeća.

Iako je njezina prva kolekcija primljena s dozom skepse, Victorijine haljine do sada su pronašle put do srca mnogih žena, a nerijetko ih nose i zvijezde poput pjevačice Nicole Scherzinger, ali i bujne Jennifer Lopez, koja je pokazala da modeli odlično stoje i ženama koje nisu mršavice poput dizajnerice.

Prije same revije Victoria je bila vidno zabrinuta, no kako je kolekcija izrazito pozitivno prihvaćena, čini se da za brigu nije imala razloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:04