PLIJENILE PAŽNJU

MISICE U BIKINIJIMA ODUŠEVILE SPLIT Stvorile su red, snimali su se selfieji i zajedničke fotografije

 Vojko Basic / CROPIX

Malo tko od gostiju splitskog Radisson Blu Hotela nije poželio ovog vikenda napraviti zajedničku fotku s 19 djevojaka, natjecateljica izbora za Miss Universe Hrvatske 2016. Od kada su u pratnji vlasnika licencije Vladimira Kraljevića i supruge mu Marije, direktorice izbora, stigle u splitski visokokategornik na četverodnevno radno druženje, djevojke na sve strane plijene pažnju ljepotom i mladošću.

No, dok drugima predstavljaju veliku atrakciju, njima samima narednih dana neće biti lako. Čeka ih puno posla, sastanaka, foto shootinga, razgovora, vježbanja, brušenja talenata, educiranja o ponašanju pred kamerama, uljepšavanja, isticanja onog najboljeg na sebi…

Na splitskom Boot campu imat će završne pripreme za finalni izbor, a s njim i veliki ulog u igri, mjesto pobjednice, vrijednu prijelaznu krunu s više od 20 dijamanata, te pozivnicu za izbor Miss Universe svijeta za 2016., koji će se, kazuje nam Kraljević, održati u studenom, po svemu sudeći u New Yorku.

- Split nas je dočekao pravim proljetnim ugođajem, no odmora za nas nema. Luksuzni Radisson hotel narednih će dana biti naš dom, pista, mjesto za održavanje radionica, briffinga, brušenja talenata. Tu su kako bi se naučile redu, radu i disciplini, životnom geslu mog idola, prijatelja Donalda Trumpa. I znam, nije to lako, no na kraju ova četiri dana iskristalizirat će se najbolje. Zato smo od samog dolaska prionuli poslu, finale nam ubrzo stiže, u zagrebačkom hotelu Westin 15. travnja čeka nas spektakl. I one za njega moraju biti spremne - kaže Kraljević.

A sudeći po atmosferi, cure su toga itekako svjesne, na zajedničkom putu iz Zagreba do Splita već su napravile foto razglednice na nekoliko postaja. Upoznale su se, atmosfera je odlična, kaže nam 20 godišnja Splićanka Antea Čelić, navodeći kako su pala i prva prijateljstva, ali i da svaka gaji nadu o mjestu pobjednice.

A da za to uistinu treba truda, prisnažuje i 18-godišnja Vukovarka Paula Čajić, koja kaže kako nikakav žestoki radni ritam neće biti prepreka za ostvarenje životnog sna. Split je jedna od etapa na tom putu, veli Paula. - Uz 19 djevojaka imamo i tri gošće, naše ljepotice, aktualnu slovensku Miss universe i budući top model Anu Haložan, hrvatsku Miss universe Barbaru Ljiljak, i njenu zamjenu Mirtu Kuštan. One će svojim iskustvom i znanjem pomoći djevojkama u narednim danima - navela nam je direktorica izbora Marija Kraljević, navodeći kako se tijekom Boot campa, pod redateljskim okom Borisa Šepera snima film, koji će na finalnom izboru pokazati ono što se događalo na dotadašnjem putu. OKVIR1 Tko je pomogao?

U organizaciji izbora pomogli su sponzori i poslovni partneri: BTC, zagrebački hoteli Esplanade i Westin, te splitski Radisson, gradovi Zagreb i Split, Marina Frappa, Humanic, Klinika Svjetlost, restoran Gallo, Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić, Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Glorija, Pletix, Elixir, Zlatarna Dodić, Apivita, Delmerion, Vesna Sposa, Zšem, NK Dinamo.

Oduševljeni gosti Radissona

- Djevojke su oduševile goste hotela Radisson. Plijenile su pažnju toliko da se gosti nisu žurili odjuriti u svoje sobe kada su natjecateljice stigle. Stvorili su tu red, tražili zajedničke fotke, radili su selfije, oduševljeni su bili ljepotom, atmosferom, šušurom koji nam je ova družina donijela sa sobom – naveo je Petar Dragičević, direktor prodaje i marketinga splitskog Radissona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:26