LJUBAV JE ONLINE

Merkatica Lilly pronašla partnera preko interneta

Zaposlenici parka Twinlakes su svojoj usmaljenoj merkatici napravili web stranicu koja je u kratkom roku imala 74 tisuća posjetitelja te donijela budućeg 'muža'

Merkatica usamljena srca svojeg je odabranika na 'bijelome konju' pronašla kroz internetsku ljubavnu stranicu koju su samo za nju napravili njezini vlasnici.

Zaposlenicima u Parku Twinlakes u Melton Mowbrayju u Leicestershireu ponestalo je ideja kako merkatici Lilly pronaći partera nakon što su svi potencijalni partneri odustali.

Kao posljednju šansu odlučili su napraviti meerkatmatch.com u kojem su Lilly predstavili kao trogodišnjum, opreznu, tamnooku, znatiželjnu te slobodnu ženku s dobrim smislom za humor koja obožava fine večere, kopanje i udobno meškoljenje.

Od tada je Lillyna stranica imala više od 74 tisuća posjeta , a zaposlenike u Parku Twinlakes je kontaktirao uzgajivač koji je ponudio partnera - dvogodišnjeg mužjaka iz Cambridgea.

Dr. Dracy kako su ga nazvali zaposlenici parka preselio se kod Lilly i trenutno se jako dobro slažu.

- Vrlo je simpatičan i lijepo se ponaša. Dobro se slažu. Bojali smo se da će loše reagirati na drugog merkata jer je dugo bila sama, no za sada je sve super - izjavila je zaposlenica u Twinlakesu te priznala kako jedva čekaju male merkate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:15