TRAGEDIJA

KAKO JE PERSPEKTIVNI MLADI BEND PAO U SMRT Survali se s pokretnog mosta u kanal pa ih pregazio golemi tanker, kapetan nije ništa primijetio

 Foto: Twitter / Viola Beach

Švedski mediji prenijeli su šokantan novi detalj o pogibiji svih članova britanskog benda Viola Beach i njihovog menadžera prošle subote u kanalu Södertälje, u koji su sletjeli s pokretnog mosta.

Kako je izvijestio Sveriges Radio , kapetan tankera Tallus čekao je dopuštenje da prođe ispod podignutog mosta kad je vidio auto kako pada u vodu s 25 metara visine. U početku, kapetan je mislio da je to samo ogroman komad snijega koji je otpao s mosta.

Brod je dobio zeleno svjetlo i prošao ispod mosta pregazivši tako automobil koji je upao u vodu.

Sva četiri člana benda kao i njihov menadžer na licu mjesta su poginuli nakon što je auto prošao rampu koja je bila spuštena zbog dizanja mosta. Policija je potvrdila da su signalna svjetla na mostu normalno radila u trenutku nesreće.

Brod Tellus je dobio zeleno svjetlo za prolazak jer u tom trenutku nesreća još nije bila prijavljena i nitko nije vidio da je auto s mosta upao u vodu.

Kad su novinari pitali kako to da nitko nije primijetio auto u vodi, glasnogovornica agencije za brodski prijevoz, Ulrika Ekström je rekla kako su u trenutku dizanja mosta svi usredotočeni na siguran prolazak broda.

Jedna od posljednjih slika benda snimljena pored auta u kojem su poginuli samo dan poslije:





Norrköping! We play Dynamo (Hallarna) tonight at 9.30pm!

Posted by Viola Beach on 12. veljače 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:40