Transformers Universe od danas slobodan za igranje

Transformers Universe od danas slobodan za igranje

Transformers Universe je besplatna MOBA igra koja se od danas može igrati u svojoj beta verziji. Igra će postati dostupna svima, a ovaj vikend povodom izlaska će bit ponuđen dupli XP, te nagrade ukupune vrijednosti $75 000.

Transformers Universe se znatno promijenio od svog prvog izlaska u javnost 2011. Originalno je to trebala biti klasična MMO igra, da bi developer Jagex u veljači TU okarakterizirao kao MOTA-u (massively online tactical action game, odnosno masivnu online taktičku akcijsku igru). Sada, prilikom izdavanja beta verzije u javnost za igranje, igra je “besplatna MOBA iz trećeg lica”, žanr u kojem trenutno Smite drži primat.

Glavni čovjek Jagexa, Mark Gerhard je izjavio da su igrači dosegli brojku od skoro 2 milijuna pobjeda u sklopu zatvorene bete – “Naša beta zajednica se neizmjerno zabavljala dok je igrala, a također i mi skupa s njima, iako smo često bivali poraženi. Svi su bili naprosto fantastični kroz zatvorenu betu i pružili nam odlični feedback pomoću kojeg još uvijek implementiramo poboljšanja u igru kroz naše tjedne updateove.”

Ako se želite pridružiti zabavi potrebno je obaviti registraciju na službenim stranicama, a tko zna, možda i osvojite neku od nagrada. U svakom slučaju vrijedi isprobati svim ljubiteljima, pogotovo nakon što je zadnja Transformers igra podbacila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:19