Najavljen Need for Speed

Najavljen Need for Speed

Kako je bilo obećano, najavljena je nova Need for Speed igra koja će ponovno oživjeti poznatu franšizu. Novi Need for Speed bi trebao biti upravo ono što su fanovi najviše voljeli – očekujemo detaljno uređivanje skupocjenih automobila, utrkivanje po napučenim ulicama, otvoreni svijet koji će omogućiti i noćnu vožnju te priču koja bi trebala držati igrača do posljednjeg zavoja igre.

“Need for Speed je jedno od najpoznatijih imena u gamingu, a mi ga vraćamo na vrh s novom igrom. Pozivajući se na svojih 20 godina iskustva, uz dodatak godine dana za objavljivanje igre, radimo na naslovu kakvom smo oduvijek željeli. Slušamo fanove i donosimo iskustvo koje će obuhvatiti njihovu maštu te s lanca pustiti njihovu strast za automobilima i brzinom”, rekao je Marcus Nilsson, izvršni producent u Ghost Games studiju.

Zbog suradnje sa Speedhunterima, zajednicom koja živi za automobile, očekujemo dodatnu razinu detalja zbog koje bi igra trebala biti još realnija.

U nastavku pogledajte kratki Need for Speed trailer, a čitavu verziju videa očekujemo 15. lipnja. Ako dobro pogledate završetak trailera, vidjet ćete da je čitava snimka prikaz igre unutar enginea. Moramo priznati da smo se na trenutke pitali radi li se o igri ili pravoj snimci, a bilo bi lijepo kada bi novi NFS zaista izgledao ovako.

Zanimljivo je da će igru pokretati isti Frostbite engine koji pokreće i nedavno najavljeni Star Wars: Battlefront, a novi NFS ćete moći zaigrati na PC-u, Playstationu 4 i Xboxu One već ove jeseni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:41