Battlefield 4 dobio novi update

Battlefield 4 dobio novi update

DICE, developer Battlefielda 4 je danas objavio novi update za PC verziju igre koja se primarno odnosi na stabilnost igre, razna balansiranja, grafičke greške i brzinu popravaka. Vrlo vjerojatno ste upoznati sa brojnim tehničkim problemima koji su mučili najnoviji Battlefield još od početka i to na svim platformama, a ovaj bi update trebao riješiti neke od njih, barem za PC.

Već smo se dotakli priče u kojoj developeri, mučeni izljevima mnogobrojnih ljutitih igrača obećavaju skori popravak svih problema, a po onome što smo od onda vidjeli čini se da su na pravom putu. Objavljen 13. siječnja novi update će, osim navedenih problema i riješiti situacije gdje se igračima nisu ažurirale rank ikone nakon promaknuća, te će također doći do manjih gameplay promjena, kao ona gdje će od sada Stealth Jet imati 25% jače 20mm topove.

Današnji update za Battlefield 4 ne označava kraj svih problema kako za PC verziju, tako i za sve ostale. Tzv. “Top Issue Tracker” još uvijek nije prazan i na ostalim bugovima, errorima i glitchevima poput pada frame ratea se još uvijek radi, a za one koje zanima, možete provjeriti kompletnu listu promjena novog updatea ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:52