PRESTIŽNA NAGRADA

FOTO: RIHANNA JE I SLUŽBENO MODNA IKONA 2014! 'Ona je postala prava sila i ima ogroman utjecaj'

Nakon što su proteklih godina ikonama stila bivale proglašene Lady Gaga i Kate Moss, došao je red da se ta prestižna titula dodijeli i Rihanni.

Ova 26-godišnja pjevačica doista ima raznovrstan a opet jedinstven stil, a trenutačno je i angažirana u proljetnoj modnoj kampanji Balmian.

Prestižna nagrada koju dodijeljuje CFDA bit će joj uručena 2. lipnja u Lincoln cenru u New Yorku.

'Ponosni smo što ćemo Rihanni uručiti CFDA Fashion Icon Award , jer smatramo da je upravo ona u protekloj godini najvećoj mjeri utjecala na modnu industriju. Njena uloga kao ambasadora mode je možda najuzbudljivija pojava u modnom svijetu u novijoj povijesti', izjavio je šef CFDA-e Steven Kolb.

I doista, u proteklih dvanest mjeseci pjevačica se nametnula kao autentična modna sila, a osim što je u stilski zanimljivim kreacijama marljivo pohađala sve relevantne modne revije na nedavno održanom tjednu mode u Parizu, ona je postala i jako dobra prijateljica s modnim magom Karlom Lagerfeldom, te je na njegovim revijama imala osigurano mjesto u prvom redu.

Za njen inspirativni stil zaslužan je modni stilist Mel Ottenberg, kao i dizajner njenih kostima za nastupe Adam Selman. Oni su u podjednakoj mjeri zaslužni za njen prepoznatljiv stilski potpis: uspješnu kombinaciju visoke mode s običnim majcama i tenesicama.

Nije poznato je li baš pod njenim utjecajem Karl Lagerfeld ovogodišnju reviju u Parizu iskoristio za veliki povratak tenesica na modnu pistu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 01:35