ŽELI PODIĆI SVIJEST

FOTO: 'PROŠLI SMO DVA TJEDNA PAKLA, NISAM BIO SIGURAN TREBAM LI OVO OBJAVITI' Ponosni tata dirnuo sve slikama bitke svog sina s opakom bolešću

 Matt Dawson/Twitter

Engleska ragbijaška zvijezda Matt Dawson objavio je fotografije sinčića koji je pobijedio meningitis, prenosi The Sun .

Hrabri sinčić engleskog heroja sa Svjetskog prvenstva u ragbiju pobijedio je meningitis nakon 'dva tjedna pakla' koja je njegov otac proživio.

Matt Dawson potom je podijelio fotografije svog sina Samija dok se borio s bolešću u londonskoj bolnici Great Ormond Street.

Zvijezda BBC-jeve emisije Question of Sport i njegova žena Carolin Hauskeller nisu bili sigurni bi li trebali objaviti fotografije upozoravajući da bi mogli biti uznemirujuće.

Bivši igrač London Waspsa, Northampton Saintsa te engleske reprezentacije podijelio je fotografije koje prikazuju njegova sina prekrivenog crvenim flekama sa svojih 250 tisuća pratitelja na Twitteru.

UPOZORENJE: Fotografije su uznemirujućeg karaktera









Objava ragbijaške zvijezde poslužit će kako bi podigla svijest o bolesti, a fotografije su objavljene nakon što je 2-godišnja Faye Burdett preminula od meningitisa nakon 11 dana.

Fayeini roditelji podijelili su fotografije svoje kćeri pogođene meningitisom kako bi pomogli da se drugi ne nađu u sličnoj situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:38