TALENT TRENDSETERA

FOTO: PRINC GEORGE SILOM MODNA IKONA Sve što mu odjenu postaje hit i rasproda se u tren oka

LONDON - Kakva majka, takav sin: baš kao i majka mu Kate Middleton, osmomjesečni princ George, sin britanskog prinčevskog para, postao je modna ikona, jer sve što mu odjenu postaje hit i rasproda se u tren oka u britanskim trgovinama dječje odjeće.

Georgea su roditelji, princ William i Kate Middleton, poveli na kraljevsku turneju po Novom Zelandu, a njegovo pojavljivanje u javnosti budno prate "fashionisti" i britanski tisak.

U četvrtak je Daily Mail pripremio i posebni dodatak od osam stranica s fotografijama malog princa nad kojima su se raznježili svi, ali se razveselila najviše modna marka Rachel Riley, specijalist u proizvodnji luksuzne odjeće za djecu.

Iako se dječje hlačice koje su odjenuli Georgeu prodaju po cijeni od 75 funti (91 euro), veličina tih hlačica od 6 do 12 mjeseci ubrzo je rasprodana.

Prijestolonasljednik George u ožujku je "već uspješno prodao" pulover nebeskoplave boje kada je pozirao za službenu fotografiju s roditeljima i psom Lupom. Prodaja putem mrežne stranice "My1stYears.com" u nekoliko je sati ispraznila zalihe takvog pulovera kojih je prodano 1.200 komada.

"Čini se da je kraljević naslijedio majčin talent trendsetera. Sve što odjene prodaje se kao alva", rekao je Daniel Price, direktor mrežne stranice .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 19:36