NOVI SPEKTAKL

FOTO Počinje Dove Fashion.hr Cruise kolekcija na kojoj će se predstaviti brojni dizajneri

Svoje cruise kolekcije prikazati će Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Martina Felja, Branka Donassy...

Zagrebački People's lounge bar ugostio je sinoć modne urednike, predstavnike medija i modne struke na modnom koktelu povodom predstavljanja nadolazećeg DOVE FASHION.HR CRUISE-a . Predstavnici domaće modne scene proveli su večer u ugodnom druženju sa dizajnerima i organizatorima DOVE FASHION.HR-a. Predstavljena su dva najuzbudljivija modna dana u vrućem ljetnom kalendaru koja će se održati 30. lipnja i 01. srpnja u Bolu na otoku Braču.

Osim organizatora, ulogu domaćina preuzeli su dizajneri koji će prikazati svoje cruise kolekcije na Braču: Ana Maria Ricov, Ivan Alduk, Martina Felja, Igor Galaš, Ivica Skoko, Antonija Jakšić i Lara Pašalić, Branka Donassy, Martina Felja i Aleksandra Dojčinović. Kao gosti ovogodišnjeg DOVE FASHION.HR CRUISE-a svoje cruise kolekcije predstaviti će i dizajneri iz regije – Zoran Garevski i JSP – Jelena i Svetlana Proković. Ivica Skoko prikazati će posebnu cruise kolekciju inspiriranu novom DOVE kampanjom i linijom za njegu tijela – DOVE 100% SVOJA by Ivica Skoko.

U neformalnoj atmosferi uz ljetne koktele najavljen je službeni program koji će između ostaloga sadržavati sad već tradicionalno natjecanje u kuglanju dizajnera, novinara i modela – Style Bowling. U poslijepodnevnim satima, očekujući vrhunac večeri i predstavljanje novih cruise kolekcija, dizajneri i njihovi gosti uživati će na Coffee Cocktail Siesti by Lavazza u Bolero Cocktail Baru. Nekoliko metara dalje, na prekrasnoj plaži Zlatni rat održavati će se Health corner by dm – zaštiti se od sunca, kojem je cilj osvijestiti javnost o opasnostima sunčevog zračenja. Vrhunac modnog spektakla na Braču bit će White Cruise Party by Perwoll.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 14:46