LJEPOTICA

FOTO: ONA JE NAJLJEPŠA GOSPOĐA DALMACIJE Andrijana Perković (38): 'Imam četvero djece, oni su me nagovorili da se prijavim'

Split, 121215.U splitskom hotelu Park odrzan je izbor za Miss gospodja Dalmacije na kojemu je nastupilo jedanaest natjecateljica.Na fotografiji: druga pratilja Diana Celic, miss fotogenicnosti Snjezana Stambuk, missica Andrijana Perkovic i prva pratilja Radmila Barisic.Foto: Mario Todoric / CROPIX
 Mario Todorić / CROPIX

Andrijana Perković (38) ponijela je titulu Miss gospođa Dalmacije na izboru koji je u subotu navečer održan u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija .

Njena prva pratilja je Radmila Barišić (35), a druga Diana Čelić (43), dok je za miss simpatičnosti Snježana Štambuk (53). Njih je ocjenjivački žiri odabrao između 11 natjecateljica koje su prethodno prošle casting u Splitu, Sinju i Makarskoj.

Gospođe su prevalile 35., što je prema propozicijama natjecanja bila donja granica 'zrelosti', dok je gornja granica ostala otvorena. Sve su majke, neke već i bake, neke s teškim životnim pričama i iskustvom koje može poslužiti kao uzor mnogim ženama koje se možda ohrabre i same sudjelovati dogodine.

Ove žene koje pršte energijom i dobrim vibracijama ohrabrile su se izići na pistu i pokazati kako imaju i fizičku ljepotu neovisno o dobi.

Sve su se dobro zabavile jer motiv za prijavu i nije im bila pobjeda, kao što nije bio presudan ni fizički izgled ili 'idealne proporcije', nego način na koji nose svoje godine i da budu prepoznatljive po svojoj unutrašnjoj snazi i vrlinama koje nemaju veze sa centimetrima oko struka i prosječnom težinom.

- Imam četvero djece, u dobi od 16,13, 9, i 2 godine, i ona su me nagovorila da se prijavim za miss. Njima sam tako ispunila želju, a meni je sve skupa kao sportašici poslužilo za promociju sportske udruge KBK Mejaši koju vodim, a cilj joj je potaknuti ljude na zdrav život i vježbanje i pomagati svima da žive onako kako je većina zaboravila. Svoju sportsku dvoranu ustupit ću udrugama koje se bave djecom sa svim oblicima poteškoća u razvoju, otkrila je je Andrijana Perković, te dodala da je druženje sa drugim curama bilo nezaboravno iskustvo, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:32