INSPIRATIVAN PUT

FOTO: NEVJEROJATNA PREOBRAZBA Nekoć je imala 122 kg, a danas se u badiću slika na Baliju: 'Mislila sam da to nikad neću moći...'

 Facebook

Alison Braun, bivša natjecateljica australskog showa 'Najveći gubitnik' – reality showa u kojem natjecatelji tijekom 12 tjedana nastoje izgubiti što više kilograma – napravila je nešto za što je mislila da nikada neće biti u mogućnosti: na društvenim mrežama je objavila sliku sebe u bikiniju, piše magazin People .

'Da, to je besramni selfie', napisala je uz fotografiju. 'Zašto? Pa zato što nisam mislila da ću objaviti svoju fotografiju u bikiniju na Baliju!'

42-godišnja Alison, koja je u spomenutoj emisiji sudjelovala 2008. godine, u međuvremenu se posvetila tjelovježbi i zdravoj prehrani te je zadržala kilažu s kojom je napustila reality. Sa 122 kilograma stanjila se na samo 66 i pol, ali završila je kao drugoplasirana natjecateljica.

Ipak, jedna je od rijetkih koja se nakon toga u potpunosti posvetila tjelovježbi i zdravoj prehrani te je zadržala svoju novu tjelesnu težinu. Danas, sedam godina poslije, ima 61 kilogram i ponosna je ambasadorica kluba 'Najveći gubitnik'.

'Nikad ranije nisam željela doći na Bali jer sam sa svoje 122 kile mislila da se ne uklapam', napisala je na Facebooku.

'Još uvijek ne mogu vjerovati koliko od života sam propustila zbog tih kilograma!', napisala je.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 21:39