KONTROVERZNA LJEPOTA

FOTO: NATRAŽENIJA SVJETSKA MANEKENKA ŠOKIRALA Ovu fotografiju stavila je na Instagram

Ona je trenutačno jedna od natraženijih modela na svijetu, stoga nije tako čudno da se mlada i kontroverzna Cara Delevingne možda malo preforsirala.

Mlada manekenka, koja ima tek dvadeset i jednu godinu, u petak je na Instagram stavila fotografiju koja je šokirala njene obažavatelje. Cara je fotografirala svoje ruke u koje su upiknute igle. Bez ikakvnih dodatnih objašnjenja što je točno na fotografiji, izazvala je lavinu spekulacija. Bilo je različitih reakcija, neki su se zabrinuli da je opet riječ o drogama - podsjetimo, Caru su početkom godine fotografirali s nečim što jako podsjeća na kokain. No, većina njih odmah je shvatila da je riječ o - infuziji.

Obožavatelji su odmah znali da je doista riječ o njenoj ruci, jer Cara na zapešću lijeve ruke ima istetoviranu riječ Silence (tišina).

No, na radost svih zabrinutih ubrzo je uslijedila poruka na Twitteru u kojoj manekenka svima koji su se zabrinuli objašnjava 'Ne brinite. Ovo je samo infuzija vitamina koja će mi pomoći u borbi s prehladom'.

Lijepoj manekenki je i naporan posao tijekom proteklih nekoliko dana vjerojatno malo oslabio imunitet, jer ona je bila jedna od najzaposlenijih manekenki na Pariškom sajmu mode 2014. koji se održavao ovaj tjedan.

Cara Delevingne je muza Carla Lagerfelda. stoga niti ne čudi da je među brojim ljepoticama ona odabrana da u vjenčanici zatvori Chanelovu reviju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 18:54