SKIDANJE ZA OBLAČENJE

FOTO: GOLA KUPOVINA Desigual ponudio besplatnu odjeću za golaće ANKETA: Bi li se i vi skinuli?

Originalni modni lanac Desigual svojim je kupcima kupcima u Italiji dao ponudu koju ne mogu odbiti: besplatna odjeća za prvih 100 kupaca koji se u dućanu pojave samo u donjem vešu! No, da bi kupci doista i 'zaradili' svoje besplatne modne komade, morali su nositi i donji i gornjio dio donjeg veša, bez varanja, dakle.

Na prvi dan početka velikih zimskih rasprodaja, Desiqual je smislio ovo sjajno iznenađenje za kupce u Rimu i Torinu. Za one koji nisu bili tako hrabri, u talijanskim trgovinama su pripremili velike popuste.

Ovakve ponude poznati španjolski modni brend organizira još od 2005 godine, i pokazale su se iznimno uspješnima. 'Gole kupovine' organizirane su tijekom prethodnih godina diljem svijeta: Desigual je svoje kupce tako već častio u Londonu, Tokyju, New Yorku, madridu, Barceloni, i mnogim drugim gradovima po Španjolskoj.

'U ovakvim je akcijama do sad sudjelovalo oko 10 tisuća ljudi', tvrde predstavnici španjolskog branda. Slijedećeg tjedna, stanovnici Pariza također će dobiti priliku zaraditi svoj komad desiquela, no oni će dobiti i dodatni zadatak: moraju se pojaviti u donjem vešu, ali pored toga će trčati i utrku od 100 metara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:41