SLAVNA I ISPUNJENA

FOTO: GOLA I TRUDNA, KIM VREBA IZ MRAKA I RUŠI INTERNET 'Naučila sam voljeti svoje tijelo... Bit ću još veća i to je također prekrasno!'

 Instagram

Slavna posvuduša i supruga Kanyea Westa, Kim Kardashian, koja je odnedavno ponovno trudna, odlučila je na Instagramu sa svojim obožavateljima podijeliti potpuno prirodnu fotografiju svojeg tijela u trenutnom stadiju trudnoće.

Majka male North West obračunala se i s čestim kritikama koje ljudi upućuju na račun njene figure u trudnoći, kao i s glasinama da uopće nije trudna.

- Prvo kažu da sam premršava i da glumim... Sad kažu da sam prevelika i da sigurno glumim...

- Neke dane me uslikaju prije nego što jedem i izgledam manje, neke dane sam upravo jela i izgledam veće. Sve je to dio procesa. Mislim da me svi dovoljno dobro znate da znate da bih pratila proces da sam uzela surogat majku. Svatko ima drugačije tijelo, svaka trudnoća je drugačija. Naučila sam voljeti svoje tijelo u svakom stadiju! Postat ću još veća i to je isto prekrasno! Blagoslov je što sam uopće trudna.

- Kažu i da tijelo drugačije nosi dečka nego curicu! Štogod bilo, zahvalna sam Bogu na ovom čudu i koje god komentare ili glasine uputite u mojem smjeru uopće me ne dodiruju!









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:22