MOĆNA SCENA

FOTO: DIRLJIV TRENUTAK Impresivne fotografije majke koja prvi put doji svoje novorođenče nakon mastektomije

 Kate Murray Photography/Facebook

Svaki prvi put kada neka majka doji svoje novorođeno dijete je trenutak za pamćenje - no ovaj susret majke i djeteta bio je iznimno dirljiv.

Na društvenim medijima pojavile su se, naime, dvije impresivne fotografije koje prikazuju majku oboljelu od karcinoma kako doji svog sina prvi put u životu.

Majka koja se podvrgla jednostrukoj mastektomiji snimljena je na moćnim fotografijama kako se bori sa suzama.

- Ovo je definicija snage, ljubavi i čiste ljepote - napisala je na Facebooku Kate Murray, fotografkinja s Floride koja je ovjekovječila ovaj trenutak.

Prema riječima Kate, ovoj novopečenoj majci dijagnosticiran je tijekom trudnoće rak dojke u trećem stadiju. Jednu dojku je odstranila - dok još nije znala ni spol svog djeteta - te krenula na kemoterapiju prije nego li joj je u 36. tjednu trudnoće induciran porod.

Foto: Kate Murray Photography/Facebook

- Dječak je rođen kako bi dokazao svijetu snagu koju je naslijedio od svoje majke. Kada je ga je majka stavila na dojku sve prisutne preplavile su salve emocija. Počašćena sam što sam upoznala ovu ženu i njezinu obitelj i što mi je pružila priliku da zabilježim nešto ovako divno - napisala je Kate na Facebooku ispod čijih su fotografija mnogi korisnici ostavili dirljive komentare.

Foto: Kate Murray Photography/Facebook

- Predivno. Prije nego što sam se prošle godine podvrgnula histerektomiji zbog raka jajnika, saznala sam da sam trudna. Termin mi je u lipnju, a raka više nema! - napisala je Sera McCorkle dirnuta fotografijom.

Krista Rohl je pak dodala: - Ovo je najbolji primjer izreke 'slika vrijedi tisuću riječi'. Ovo oduzima dah.





This is one of my favorites. Battling breast cancer while pregnant. Mom is so strong, bold, courageous, inspiring.

Posted by Kate Murray Photography on Thursday, 23 April 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:56