PALA U KOMU

'EVO ŠTO ECSTASY MOŽE UČINITI OD ČOVJEKA' Roditelji objavili potresnu snimku transformacije svoje kćeri nakon uzimanja droge

 Facebook/Screenshot

Život Amy Thomson promijenio se u potpunosti nakon što se onesvijestila na partyju u Glasgowu prošlog lipnja te završila u komi u bolnici punih mjesec dana.

Liječnici su polako uspjeli stabilizirati 16-godišnju Amy te su je u kolovozu premjestili na rehabilitacijski odjel za ljude s ozljedama mozga.

Njezini su roditelji odlučili objaviti video svoje kćeri koja je pala u komu nakon što je uzela supstancu za koju vjeruje da je MDMA - psihoaktivni sastojak ecstasyja.

Video prikazuje efekte koje je tableta ostavila na Amy dok tinejdžerica sjedi u vrtu u invalidskim kolicima.

Neki njezini prijatelji, koji je nisu vidjeli otkako se onesvijestila na kućnom tulumu, kazali su kako su se uzrujali kada su vidjeli koliko se Amy promijenila.

No, unatoč tome što je droga ozbiljno uništila njezin mozak, Amyina obitelj vjeruje da će, uz kontinuirano uzimanje lijekova, napredak biti vidljiv.

Nakon što se Amy onesvijestila 10. lipnja, jedan 33-godišnjak i dvije djevojke u dobi od 17 i 18 godina su uhićene zbog zlouporabe droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:36