NERAZDVOJNI

DIRLJIVI VIDEO KOJI ĆE VAM RASTOPITI SRCE Djevojčica bez stopala i štene bez šape postali najbolji prijatelji

 YouTube

GREENVILLE - Štene bijelog njemačkog ovčara rođeno bez prednje šape našlo je topli dom kod djevojčice Sapphyre Johnson, trogodišnjakinja kojoj su poslije rođenja amputirana oba stopala.

Originalna vlasnica šteneta nazvala ga je Lt. Dan, po liku iz filma Forrest Gump koji je ostao bez nogu, i bila je sretna kada je pronašla obitelj koja je idealna za njega.

- Brojna djeca ne vide drugu djecu ili životinje koje imaju iste probleme kao i oni, rekao je otac djevojčice Matthew Johnson za Greenville Online.

- To je bila divna gesta, i nešto jako dobro za Sapphyre.

Liječnici su na ultrazvuku otkrili da Sapphyre nedostaju prsti na nogama i rukama dok je njezina majka bila u sedmom mjesecu trudnoće. Rođena je samo s jednim dugim prstom na svakom stopalu, a njezini roditelji su joj odlučili amputirati stopala kada je imala jednu godinu, kako bi mogla početi koristiti proteze.

Vlasnica šteneta kontaktirala je dobrotvornu ortopedsku bolnicu u kojoj je Sapphyre pacijentica, a liječnici su ih ubrzo spojili.

- Kada sam joj pokazala sliku šteneta, pogledala ga je na trenutak i rekla: ‘To je moje štene. On je poput mene! - izjavila je specijalizantica pedijatrije Elaine Hardin u Shriners bolnici u Greenvilleu, u Južnoj Karolini.

Nakon prvog susreta, Sapphyre i Lt. Dan postali su najbolji prijatelji, a ortopedi iz bolnice obećali su izraditi i protezu za Lt. Dana kada malo poraste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:11