POVRATAK IZ MRTVIH

ČUDESNI MAČAK BART Vlasnik mislio da je mrtav pa ga pokopao, a Bart se vratio pet dana kasnije

 Humane Society

Mačak Bart dokazao je kako je život ponekad doista čudesan. Naime, dok je bezbrižno hodao cestom udario ga je automobil. Kako je njegov vlasnik mislio da je preminuo odlučio ga je pokopati. Pet dana kasnije Bart se pojavio pred njegovim vratima.

Udruga za zaštitu životinja iz Tampa Baya pojasnila je za ABC što se točno dogodilo Bartu kada je njegov vlasnik doznao da ga je udario automobil.

- Izgledalo je kao da je mrtav pa ga je pokopao. Pet dana kasnije mačak se pojavio u susjedovom dvorištu - živ! Iskopao se iz groba i polako se vratio kući. Bio je iscrpljen, dehidriran i trebala mu je veterinarska pomoć - pojasnili su iz udruge.

Mačak je imao veliku ranu na glavi, slomljenu vilicu i ozlijeđeno oko. Kako vlasnik nije mogao platiti veterinara, odveden je Udruzi za zaštitu životinja koja se sada brine o njemu.

Koliko je u lošem stanju govori i činjenica da od bolova ne može jesti. S obzirom na teške ozljede koje je zadobio mačka čeka dug oporavak. Pred njim je operacija vilice, a veterinari će mu privremeno ugraditi cijev kroz koju će ga hraniti te će mu izvaditi ozlijeđeno oko.

Unatoč svemu, za čudesnog mačka Barta ima jedna dobra vijest - u udruzi vjeruju da će se uskoro vratiti svojoj kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:32