ZVIJEZDE U LIPNJU

ŽELITE ZNATI ŠTO ĆE VAM SE TOČNO DOGAĐATI DO KRAJA OVOG MJESECA? Ovdje pročitajte najtočniji horoskop

Najbolji i najtočniji horoskop donosimo vam u suradnji s najčitanijim hrvatskim magazinom za astrologiju ASTRO MAGAZINOM.

Ovan

21.3. – 20. 4.

U potrazi za životom punim plućima pobjeđujete izazove

Nemir u vama tinjat će poput aktivnog vulkana pred erupciju. Mnogo toga željet ćete odjednom, ali neprestano će vas 'bombardirati' spoznaje da posvećenost jednom području neminovno vodi do zanemarivanja nečeg drugog. Poslovne obveze i planovi ispreplitat će se s privatnima, društveni život s obiteljskim, a sve bi moglo rezultirati priličnom zbrkom na planu svakodnevnog funkcioniranja. Da biste izbjegli povišene tonove i rasprave s bližnjima, već u prvim danima lipnja napravite mjesečni plan slobodnog vremena, odnosno odredite vrijeme i dane koje ćete posvetiti onome bez čega nećete moći- druženja i izlazaka s prijateljima. Ne pronađete li vrijeme za hobije i omiljene aktivnosti bit ćete nesretni, ali i neproduktivni u drugim područjima života. Osjećajni život bit će buran, nepredvidiv i prožet neočekivanim preokretima, čemu će pridonijeti i vaša nagla i temperamentna narav. Nećete biti uvijek sigurni u ono što želite i trebate. Venera i Jupiter u znaku Lava pozivaju vas da se borite za ljubavne situacije koje ste već proglasili otpisanima.

Vaš akcijski planer

18.-24. Ulijećete u probleme

Obuzdajte svoju naglost, nestrpljivost i nepromišljenost. Vaš odnos s okolinom ovisit će o kvaliteti komunikacije. Male stvari kao što su ton, boja glasa ili govor tijela bit će okidači za vulkansku erupciju bijesa. Odgovarat će vam zabava i dinamika.

Važni dani

6.6. Mogla bi vas oboriti s nogu osoba zrelog šarma, starija od vas, ili će poslovni odnos prekoračiti granicu i baciti vas u zagrljaj osobe bogatog životnog iskustva. Bit će i onih koji će se osvrnuti iza sebe, i iz minulih iskustava izvući kvalitetnu pouku.

29.6. Itekako ste svjesni svoje gotovo magnetske privlačnosti, obogaćene neodoljivim faktorom „x“. Ovo je vaš dan- za ljubavne i poslovne uspjehe! Ako ste u vezi, partner će vas obradovati dokazom ljubavi, a vi njemu pripremite iznenađenje koje će ga oboriti s nogu.

Bik

21.4. - 21.5.

Razlike u stavovima pomirite umješnom komunikacijom

Činit će vam se da su vam instant rješenja pri ruci, ali radije zaboravite prečice na putu do cilja. Brzi razvoj događaja činit će se obećavajućim, ali će se ubrzo ispostaviti da je sve ono što gradite na staklenim nogama privremeno i nestabilno. Suvladalac vaše kuće partnerstva Mars, veći dio mjeseca provest će u Blizancima, zbog čega ćete biti skloniji ljubav i odnose tretirati kao svojevrsne eksperimente sklone promjenama. Premda takav pristup ljubavi ne mora nužno biti loš, štoviše, u pojedinim situacijama može iznjedriti i sjajna rješenja, upitno je hoćete li se znati i moći nositi s takvim pristupom ljubavi. Moglo bi se dogoditi da druga strana prihvati ponuđeni scenarij, a vi tek tada uvidite da vam on ne odgovara. Jer, Venera u Lavu nakon 5.lipnja neće biti blagonaklona prema ležernom pristupu ljubavi: u njenoj je prirodi eksluzivno pravo na „posjedovanje“, i ona traži gotovo slijepo obožavanje partnera. Zato pripazite da vam se ne dogodi da, traženjem slobode za sebe, druga strana ne zatraži više slobode i za nju, jer vama to neće odgovarati.

Vaš akcijski planer

11.-16. Poslovi se ubrzavaju

Poslovna zbivanja se raspetljavaju, aktivnosti se privode kraju, a vi s novim žarom uspostavljate nove odnose. Ovo su zanimljivi dani i u ljubavi: nova poznanstva će vam osvježiti um i zagrijati srce, naročito ako su sklopljena na putovanjima. Zagrijte nekoga za svoje ideje.

Vremenska linija

19.6. Dan kao stvoren za poslovne dogovore i trgovinu. Dobit ćete kvalitetnu stvar po povoljnoj cijeni, uvjeriti nekoga u nešto ili će vaše riječi polučiti snažan dojam.

27.6. Posjedovat ćete magnetsku privlačnost koja će vam olakšati ostvarenje planova, osobito onih za čije vam je ostvarenje potrebna pomoć. Lako pronalazite put do srca drugih ljudi, a propusti vam se opraštaju.

Blizanci

22.5. – 21.6.

Širite granice osobnog svemira, rastete duhom

Uz Sunce, i vladalac Merkur u vašem je znaku kao i Mars, čije će vibracije naglasiti vašu osobnost. Ubojito oružje kojim ćete zavoditi vaš je britki um. Duhoviti ste, iskričavi, brzo reagirate i iznenađujete druge svježim, zanimljivim, nerijetko i neobičnim komentarima. Oni koji vole zanimljive razgovore i brzu razmjenu misli i ideja obožavat će vas, a opčinjenost neće ostati samo na razini intelekta; mnogi će poželjeti ostvariti s vama i tjelesni kontakt. Ali vi nećete biti lagan plijen. Pažnju će vam biti teško privući, a još teže zadržati. Da bi vam srce jače zakucalo, dotična osoba morat će imati osobiti faktor „x“, ono nešto po čemu će biti drugačija od drugih. Pa i kad pomislite da ste upoznali takvu, brzo bi se moglo ispostaviti da ste u zabludi. Zato bi izlasci udvoje mogli završiti već nakon prvog, a početna privlačnost naglo nestati. Mnogi će lipanj provesti uživajući u flertu, ne opterećujući se rezultatom. Lipanj će biti vrlo važan mjesec za zauzete i brakom vezane među vama.

Vaš akcijski planer

21.-30. Fokus na zarade

Imate li sklonosti prema izdavaštvu, pisanju, medijima ili marketingu potražite, ako ne stalnu, onda barem honorarnu priliku za zaradu. U ispunjenju novčanih ambicija uživat ćete podršku važne osobe. Roditelji su na vašoj strani, možda i prešutno, a ta vam činjenica olakšava ostvarivanje cilja.

Vremenska linija

6.6. Studentima će se ukazati prilika za zaradu putem instrukcija, rada u trgovini, čuvanja djece ili akviziterskih poslova. Vaša marljivost i okretnost otvaraju vam mogućnost za buduće angažmane.

17.6. Financijske okolnosti idu vam naruku pa obavite važan razgovor ili potpišite važne dokumente. Dan je povoljan i za kupovinu predmeta i ukrasa za dom ili namještaja.

Rak

26.6.- 22.7.

Ostvarenje financijskih planova krajem mjeseca

Ljubav ćete doživljavati kriterijem procjene osobne vrijednosti. Oni koji su sami, svoje će neispunjene ljubavne želje i potrebe doživljavati kao neku vrstu osobnog neuspjeha. Ne dozvolite da vas preplave takve misli ili osjećaji, jer lipanj neće biti lišen ugodnih, priželjkivanih događaja, unatoč činjenici da zbivanja neće biti jednostrana. Oni koji su u braku ili u vezi, osjećat će partnerovu težnju za dominacijom. Igrat će na kartu “muškosti”, onog koji je u pravu i koji zna što je najbolje za vas. Otvorenim suprotstavljanjem, razgovorima i pokušajima objašnjavanja nećete ništa postići. Neka vaše oružje bude ženstvenost, jer ćete tako lakše doći do onoga što želite. Vaša formula uspjeha bit će šarm i ženstvenost, a kod muškaraca ovog znaka gentlemanski pristup, pažljivost i empatičnost. Gajite li simpatije, ili ste u vezi s osobom iz poslovnog okruženja, odnos će se iskristalizirati. Dogodi li se da raskinete, ne žalite zbog toga. U razdoblju ste svojevrsnog čišćenja, u kojem će nužno iz vašeg života otići oni koje ste “prerasli” i koji vam ne mogu pružiti ono što vam je potrebno. Nova poznanstva i ljubavni počeci izgledni su.

Vaš akcijski planer

6.-12. Očekuju vas dobre prilike

Ako ste u prikladnim godinama ili imate dovoljno životne mudrosti i iskustva, očekuju vas dobre prilike da ostvarite svoje poslovne namjere. Možete upoznati osobu koja vam je važna u poslu ili obrazovanju, obaviti razgovor s nekim iskusnim i dobiti važno obećanje. Ojačat ćete mrežu suradnika.

Vremenska linija

19.6. Financijske okolnosti će vam ići na ruku, zato obavite važne razgovore ili potpišite dokumente od za vas velikog novčanog značaja. Dan je povoljan i za kupovinu.

27.6. Stisnite zube, izdržite jednu neugodnu situaciju ili trenutke, i inzistirajte na svojim željama i potrebama. Postavite jasnu granicu između sebe i drugih, jer to je preduvjet da vas počnu cijeniti.

Lav

23.7.-22.8.

Produbite prijateljstva, sklapajte nova poznanstva

Jupiter i Venera u vašem znaku navješćuju raskošan ljubavni mjesec. Isijavat ćete šarmom i kao da ćete nevidljivim zovom privlačiti druge u svoju ljubavnu mrežu. Privučeni vanjskim sjajem mogli biste uploviti u odnos s osobom koja svoje nedostatke brižljivo skriva, a pritom ignorirati onu s kojom biste mogli biti sretniji, ako biste joj samo dali priliku da vam otkrije svoja skrivena blaga. U drugoj polovini mjeseca će nedavno započeti odnosi ući će u novu etapu. Vaše će emocije postati dublje, a do njih ćete dolaziti razgovorima. Odnosi s djecom i ukućanima bit će intenzivirani. Morat ćete riješiti neke stvari i donijeti neke odluke koje se tiču budućnosti najmlađih. I poslovno i privatno, lipanj je razdoblje ispunjeno raznovrsnim društvenim obvezama. Neformalna druženja rezultirat će vrijednim poslovnim idejama, a poslovni skupovi privatnim dogovorima. S obzirom na retrogradni hod Merkura, realizaciju važnih poslova odgodite za razdoblje nakon 11. lipnja. Prva polovica mjeseca bit će razdoblje povećanih izdataka.

Vaš akcijski planer

17.-25. Preslagivanje

Ovo su dani u kojima mijenjate prioritete. Zabave, druženja i izlasci za koje ste cijelog mjeseca imali volje i energije, više vas ne ispunjavaju. Ako ste dosad ispunili planetarna obećanja lipnja sada se umirite i opustite pa osmislite ugodan mini odmor, proveden u tišini i mirnom okruženju.

Vremenska linija

9.6. Ovo je dan uspjeha! Netko je odlučio pomoći vam i olakšati napore, a na vašoj strani su i šef, profesor i roditelji. Njih će zadiviti vaša strastvena upornost, a vas njihova empatija i lakoća kojom prepoznaju dobre zamisli.

30.6. Mašta vas vodi u visine; iskoristite trenutak inspiracije pa napišite pjesmu, pripovjetku ili s foto aparatom u ruci krenite u obilazak grada. Osoba iz prošlosti poželjet će postati dio vašeg života.

Djevica

23.8.- 22.9.

Kreativno koristite svoje poslovne potencijale

Donedavna ljubavna idila mogla bi se raspršiti naglo, poput balona od sapunice. Odjednom ćete se naći u napetim i neizvjesnim okolnostima. Komunikacija će se zaoštriti i osiromašiti. Nećete znati jeste li vi negdje pogriješili, ili se partner želi distancirati od odnosa. U prvim danima mjeseca moguće su ljubavne prepirke ili privremeni prekid koji će vas jako uznemiriti i nagnati da promijenite svoj odnos prema partneru i emocijama. Iako će se situacija ubrzo srediti, a partner poduzeti sve što je u njegovoj moći da se pomirite, vi nećete biti spremni zaboraviti i prijeći preko onog što se dogodilo, a još manje ćete pristati na polovična rješenja. Kraj mjeseca donosi olakšanje i preporod koji će vas uvesti u ljubavni mjesec, srpanj. Izvjesne su i značajne promjene u životu vašeg partnera. I kad je obiteljski život u pitnju, u razdoblju ste u kojem će neke stvari doći „na svoje“, naročito u odnosima s roditeljima i na planu rješavanja obiteljske imovine. Na poslovnom planu, ovo je mjesec dokazivanja. Lipanj nije pogodan mjesec za poslovna ulaganja ili širenje poslova, unatoč vašoj snažnoj motivaciji i ambicijama. Ako ste skloni alergijama, poduzmite potrebno s ciljem prevencije.

Vaš akcijski planer

15.-22.

Ovo su dani u kojima stavljate točku na „i“, privodite kraju započete projekte, obavljate završne dogovore i pripremate se aktivno za nove početke. Prije negoli se upustite u nešto novo, osvrnite se iza sebe i još jednom pogledajte što ste dobro učinili, a što ste mogli bolje.

Vremenska linija

17.6. Ključ za ljubav - Strpljivost i prihvaćanje partnerovih slabosti i nedostataka usrećit će vas. Vaša senzualnost bit će naglašena pa zaigrajte na tu kartu, jer ćete se tako približiti partneru bez ikakvog rizika.

23.6. Osoba koja se predstavlja kao nečiji dušebrižnik skriva svoju tajnu, koju ćete vi otkriti sasvim slučajno. Ako ste u duljoj vezi, razmislite o zarukama i zasnivanju obitelji; nema smisla odgađati neizbježno.

Vaga

23.9. - 22.10.

Prava riječ u pravom trenutku- vaša je formula uspjeha

Ljubavne strelice vrebaju na vas, bez obzira na vaše godine i ljubavni status. Novi ljubavni susreti i počeci događat će se u okruženju u kojem se svakodnevno krećete. Neki će se iznenaditi kada shvate da je odnos s jednom osobom više od prijateljstva. Ako ste prije nekoliko mjeseci raskinuli vezu, druga strana bi se mogla pokušati vratiti u vaš život. Ako vam je stalo do nje, i ako su vaši osjećaji još snažni, učinite to. Vaše će riječi pronalaziti put do sugovornika, što će biti vaš adut ne samo u ljubavnim osvajanjima, nego i najučinkovitija odgojna metoda i kanal kojim ćete lomiti tvrdoglave poslovne partnere ili suradnike. Lipanj će biti mjesec u kojem će pitanja novca i financija dobiti na značaju, jer će za vas one biti mjerilo i dokaz vaše vrijednosti u očima drugih. Ulagat ćete dosta novca i u školovanje djece ili njihove slobodne i ostale aktivnosti. Moguća je pojava starih boljki i kroničnih bolesti, naročito ako ste im simptome osjećali i prije nekoliko mjeseci, a potom zaliječili.

Vaš akcijski planer

8.-13. Moć pregovora

Dogovorite se sa sobom što vam je važnije: zadržati dobre odnose s osobama koje to i nisu zaslužile, ali vam mogu pomoći u poslu, ili ih ignorirati i posvetiti se onima čiji vam karakter odgovara. Neka vas vodi srce, intuicija i prirodni impuls; krenite u pregovore, jer ćete pobijediti u gotovo svakom.

Vremenska linija

6.6. Trigon Venere i Saturna isijava vibracijama koje jačaju vašu odgovornost i svijest o dubljoj prirodi pojedinih međuljudskih odnosa. Prilagodite svoje ponašanje i pristup očekivanjima druge strane.

19.6. U pitanjima ljubavi vaš je advokat osoba koja je u dobrim odnosima s vašom simpatijom, koja će vam proslijeđivati sve potrebne informacije.

Škorpion

23.10. - 21.11.

Podmirite svoje obveze, ostvarite svoja prava

Vibracije Venere koja će boraviti u Lavu navješćuju nemire u ljubavnim vodama. Ego će biti često jači od razuma i htjet ćete na sve moguće načine dokazati nekome da ste najbolji izbor. Moguće su i ljubavi u poslovnom okruženju, čija će uzvraćenost biti upitna, jer biste se mogli zaljubiti u osobu koja je rangom iznad vas, obrazovanija ili se kreće u drugačijim društvenim krugovima. Tijek zbivanja podlijegat će oscilacijama i mijenama i u životima zauzetih. Bit će dana kada ćete konstruktivnim razgovorima izbjeći svađu. Putovanja udvoje pričinjavat će vam užitak, a povećana je mogućnost platonskih ljubavi. Unatoč nemiru i nervozi u obiteljskom životu, pri čemu će i jedan drski pogled ili povišeni ton biti dovoljni za svađu, mogli biste riješiti neka važna pitanja. U poslu vaše znanje i sposobnosti neće biti upitne, već okolnosti koje će vas pratiti u poslovanju. Unatoč priličnim ambicijama, čini se da ćete se morati zadovoljiti prosjekom i naoružati se strpljenjem. Možda ćete morati u kratkom roku podmiritu novčana dugovanja, platiti porez ili vratiti posuđenu svotu novca. Bit ćete izdržljivi i odolijevat ćete bolestima. Naglašena osma kuća ukazuje na važnost kontracepcije.

Vaš akcijski planer

15.- 22. Naručite uspjeh

Postavite jedan ili dva cilja, definirajte datum ostvarenja i krenite! Neka budu mali i lako ostvarivi jer će njihov učinak na ostvarivanje velikih biti blagotvoran. Osoba o kojoj razmišljate intenzivno u zadnje vrijeme pronaći će način da stupi s vama u kontakt.

Vremenska linija

9.6. Naći ćete se u naizgled nezavidnoj situaciji, u kojoj ćete dokazati koliko toga možete. Netko će vam sugerirati put kojim možete lakše doći do osobe u čijem srcu želite biti. Krenite njime!

22.6. Današnji poslovi važna su faza pripreme. Pripremite kuću za goste, očistite temeljito svoj dom, pospremite ormare, lišite se nepotrebne odjeće i stvari. Uplovite u ljeto punim plućima!

Strijelac

22.11.- 21.12.

Nemojte se promatrati tuđim, nego svojim očima

Sedma kuća partnerskih odnosa bit će naglašena, a to vas usmjerava prema drugima. Bit će vam važno što oni misle o vama, a događat će se da ćete, nesvjesno i bez namjere, svoje držanje i ponašanje prilagođavati drugima, u želji da im se svidite. Kako će ljubav ipak zauzimati važno mjesto u vašem životu, u lipnju nećete biti sami. Osobe suprotnog spola bit će prisutne u vašoj svakodnevnici kroz različite uloge: prijatelja, udvarača, kolega, ljubavnika, partnera..., čemu će pridonijeti i naglašeni društveni život. Lipanj je pogodan mjesec za učvršćivanje bračnih i ljubavnih spona. Obiteljski život iziskivat će više pažnje. Želite li ostvariti svoje naume, morat ćete ukućane uvjeriti u ispravnost vaše odluke. Odnosi suradnje i timski rad bit će naglašeni, ali ne i osobito ugodni. Kao i u privatnom životu, i ovdje će vam nedostajati ponekad samopouzdanja, a nekad i jasnih uvida u situacije, što će vam otežavati poslovanje. Naglašena je mogućnost dodatne zarade, sezonskog ili honorarnog posla, zahvaljujući društvenim kontaktima i poznanstvima. Ne dozvolite da dinamičan dnevni ritam ostavi traga na vašem izgledu. Umor i neispavanost očitovat će se na licu.

Vaš akcijski planer

20.-30. Lista želja

Vaš će fokus biti na konkretnom. Sigurnost, povjerenje i podrška dobit će na značaju. Dobro se slažete s osobama koje cijene tradicionalne vrijednosti, u suradnji s kojima osmišljavate konkretne, ostvarive planove. Na listi želja je i rješavanje stambenog pitanja, ili vikendica uz more.

Vremenska linija

9.6. Uspjeh - Pobjeda je vaša, a hoće li biti mala ili velika, ovisit će o vašem odnosu prema novcu i materijalnom. Pronađite mjeru između davanja od srca, i zaštite svojih prava. Postavite granice i poštujte ih!

19.6. Sjajan dan za polaganje ispita, putovanje u inozemstvo i poslovni razgovor o kojem ćemo se moći dogovoriti. Netko vam se obraća imenom, a vi to doživljavate kao čast- s pravom!

Jarac

22.12. - 20.1.

Zbog zaokupljenosti poslom žrtvujete ljubav

Bit ćete rastrzani između posla i braka. Mogli biste ostvariti strastvenu avanturu s iskusnijom i od vas starijom osobom, čiji će vas način života ili standard oboriti s nogu. Naglašena je mogućnost ljubavi ili simpatije na radnom mjestu, a dotični kolega ili kolegica mogli bi biti i mlađi od vas. Ako ste u vezi koja je zapala u monotoniju, nudi vam se prilika da nešto promijenite, a krenite od svakodnevnih aktivnosti. Često ćete kontaktirati s rođacima, susjedima i osobama koje žive u vašoj blizini, a naročito s braćom i sestrama. Naglašeno šesto polje rada u prvoj polovini mjeseca neće vam dopusti ljenčarenje i odmor. Bit ćete iznimno zaposleni, ali i prilagodljivi i svestrani. Porast će vaše zanimanje za antikvitete, srebro, novac ili nakit. Povoljan odnos vladara vaše kuće novca i zarada s drugim planetima štitit će vas od rizičnih novčanih transakcija i gubitaka i vaše prihode održati stalnima. Zdravlje i forma bit će u fokusu. Obavit ćete sistematske preglede, srediti zube ili prekontrolirati organe s kojima imate problema.

Vaš akcijski planer

5.-10. Osvještavanje

Ovo su dobri dani za određivanje prioriteta, naročito kad je obitelj u pitanju. Komunikacija s bližnjima će se intenzivirati, s prijateljima dogovarate ljetovanja i vikend putovanja, a s rođacima konkretne poduhvate zahvaljujući kojima možete ostvariti dodatnu zaradu. Neki će iznajmiti stan ili kuću.

Vremenska linija

13.6. Ono što osjećate u blizini jedne osobe skloni ste protumačiti kao buđenje nježnih osjećaja. Ne dozvolite da vas zavara prvi dojam, dajte si vremena da se bolje upoznate.

22.6. Krug kao da se zatvara. Ono što vam nije bilo jasno i što vam je izmicalo uklapa se u širu sliku. Prilagođavate uvjete rada mogućnostima, a kada to učinite, shvatit ćete da je sve lakše.

Vodenjak

21.1. - 18.2.

Ležernost je vaše najvažnije životno pravilo

Vaša će slobodoljubivost i odbijanje stega doći do izražaja. U potrazi za novim situacijama, ljudima i događajima bit ćete u stalnom pokretu, a vibracije retrogradnog Merkura do 11. lipnja bit će razlogom nesmotrenih izjava i komentara te pogrešno shvaćenih verbalnih (i neverbalnih) poruka. Trebat će vam dosta vremena za sebe, hobije i izlaske s ljudima u čijem društvu želite uživati sami, bez partnera. Sjenu na lipanjska zbivanja bacit će omjer davanja i primanja, kojeg će partner smatrati neravnopravnim, u vašu korist. Očekujte pozitivne pomake na poslovnom planu. Vama naklonjena vladavina Blizanaca omogućit će vam da pridobijete iskusne, financijski moćne pa i poznate javne osobe, te da brže napredujete uz tuđu pomoć i savjete. Što se novca tiče, nećete ga moći zadržati na računu. Trošit ćete na zabave, putovanja i izlaske. Budite racionalniji i promišljeniji. Ovomjesečne planetarne vibracije obećavaju izdržljivost i otpornost na planu zdravlja. Prilično pažnje posvećivat ćete izgledu i njezi tijela, osobito u drugoj polovini mjeseca.

Vaš akcijski planer

6.-16. Na više kolosijeka

Htjet ćete biti najbolji, pokazati svijetu svoja blaga i dobiti zauzvrat nečiju naklonost, priznanje ili ohtrabrenje. Položaj Venere otkriva naglašenu emocionalnost i strast, ali i sklonost ljubomori. Amorove strelice vas neće mimoilaziti ni u poslovnom okruženju.

Vremenska linija

11.6. Stjecajem iznenadnih okolnosti ljubavni putovi kreću u željenom smjeru. U tome vam pomaže i osoba koju ste smatrali nedodirljivom ili nespremnom na pomoć. Ona smatra da vam vraća jednu davnu uslugu.

23.6. Zbrka koja bi mogla nastati u uredu ide vam u prilog. Nečiji propust omogućit će vam da dokažete nadređenoj osobi da probleme riješavate učinkovito. Nečiji savjet pomaže vam uštedjeti novac.

Ribe

19.2. - 20.3.

Cijenite argumente, pozivajte se na činjenice

Vode vašeg ljubavnog života bit će nemirne i uzburkane do kraja mjeseca. Preuveličavat ćete zbivanja, a na prigovore voljene osobe reagirat ćete neprimjereno, ne uočavajući njene pozitivne namjere. Ni s ukućanima, djecom ili prijateljima vam neće polaziti za rukom dogovoriti se. Bit ćete dosta osjetljivi, razdražljivi i nemirni, što će otežavati sklad u svim međuljudskim odnosima, zbog čega će njihova kvaliteta ovisiti o toleranciji druge strane. Zaboravnost i nedovoljna usmjerenost pažnje na posao mogla bi vam priskrbiti znatne probleme u radnom okruženju, naročito tijekom vladavine retrogradnog Merkura (do 11.lipnja). Nemojte obavljati poslove za koje niste stručni i ne preuzimajte obveze koje niste u stanju izvršiti. Očekujete li pomoć, podršku ili financijsku "injekciju" za proširenje poslova ili dovršavanje novčane konstrukcije, vaši će napori donijeti rezultate krajem mjeseca. Napeti planetarni utjecaji bit će krivi za porast nervoze i umora. Mogući su problemi s dišnim putevima, nogama, stopalima i venama, a moguće su i teškoće s nesanicom, migrenama i glavoboljama.

Vaš akcijski planer

8.-16. Ne razmišljajte!

Privlačit će vas mnogo toga, ali nećete imati jasan osjećaj za prioritete. Danas ćete željeti jedno, da biste sutradan zaključili kako vam je važnije nešto drugo. Bilo bi dobro da donesete odluku i da date sve od sebe da je sprovedete u djelo, ne pitajući se možete li, ili kako. Jednostavno djelujte!

Vremenska linija

13.6. Nečije konkretno iskustvo vrijedi primijeniti, naročito ako je u pitanju osoba za koju odgovorni tvrde da se na nju može računati. Slobodno vrijeme provedite u vrtu, prirodi, s biljem.

17.6. Nekome se sviđate, ali mu se čini da ste u svom svijetu i da ga ne primjećujete. U tome ima istine, jer vam misli lutaju i teško se koncentrirate na razgovore i poslove. Pomaže vam meditacija!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:25