BIBLIJA MODELINGA

'IZDEPILIRAJTE SE JER JA TO NEĆU SREĐIVATI U PHOTOSHOPU' Maru Milin neuredne ljepotice izbacile iz takta

Zagreb, 170608.Mare Milin snima kampanju za Fashion.hr, proljece/ljeto 2009. Foto: Vjekoslav Skledar / CROPIX
 Vjekoslav Skledar / CROPIX

Poznatu modnu fotografkinju Maru Milin neorganizirane mlade djevojke izbacile su iz takta, pa je odlučila svim modelima koji u buduće namjeravaju stati ispred njezinog objektiva dati par savjeta. Na svom Facebook profilu objavila je poruku koja ukazuje na to kako bi se sve one koje žele biti profesionalne u svom poslu morale ponašati, odnosno izgledati.

Mare tako moli modele da se prije snimanja depiliraju 'jer je dlake nemoguće ukloniti u Photoshopu', a jako ju smetaju i umjetni nokti.

Evo što još smeta ovu umjetnicu:

'Poruka curama koje su modeli. Ako nitko neće reći, ja ću. Dakle, ja sam nekakva modna fotografkinja i imam ideju kako se modne fotografije proizvode. Ja na snimanja dođem sa autom punim opreme, asistentom i tako to. Znate koliko sam dobra prema vama i da nikad ne vičem i nisam zločesta, ali, jezik mi se izlizao na snimanjima, pa možda ovo pomogne.

MOLIM VAS, dođite mi/nam kompletno izdepilirane, uključujući i RUKE jer to je nemoguće skinuti retušem (Veet trake, šećerna depilacija, laser, štogod...) ili ću vas lijepo ostaviti tako dlakave na vaš obraz.

Uredni nokti na rukama i nogama bez laka, nedaj Bože nailart ili trajni lak, osim bez posebnog naloga stilista. lice bez šminke, kosa friško oprana. Ako ste se drastično pofarbale ili ošišale, a vaše fotke na site-u to ne govore, molim prijaviti. Ako više ne nosite 34 ili 36, također. Uz sve to, treba imati dva kompleta veša, bez čipke ili vrlo vidljivih šavova: boja kože i crna - poručila je djevojkama poznata fotografkinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 19:03