NEZGODNO PAO

BOGATAŠ KOJI SE 'SPOTAKNUO' NA DJEVOJKU OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA SILOVANJE Poroti je trebalo samo 30 minuta da donese odluku

 Foto: Screenshot Youtube

Saudijski bogataš koji se od optužbi za silovanje 18-godišnjakinja branio tvrdnjom da se 'spotaknuo' zbog čega je njegov penis završio u njezinoj vagini, oslobođen je optužbi.

Ehsan Abdulaziz, 46, bio je optužen da je na silu obljubio 18-godišnju djevojku koja je spavala na kauču u njegovoj kući nakon što su se sreli u jednom noćnom klubu.

Optuženi je nešto prije tog događaja već imao seksualni odnos s djevojčinom 24-godišnjom prijateljicom, koju je otprije poznavao, pa mu je zato, tvrdi on, penis virio iz gaća kad je pao na nesretnu djevojku.

Djevojka je sudu ispričala kako se to jutro probudila i zatekla Abdulaziza kako leži na njoj i pokušava je obljubiti.

On je pak rekao kako je samo došao pitati djevojku treba li joj kakava majica za spavanje ili možda želi da joj pozove taxi. No ona ga je, tvrdi Abdulaziz, povukla k sebi i stavila njegovu ruku među svoje noge.

Njegovo sjeme i DNA pronađeni su u djevojci, no moguće je da je ono tamo dospjelo s njegove ruke jer je prije već imao odnos s djevojčinom prijateljicom.

Dokazujući svoju nevinost, Abdulaziz je rekao kako ga je djevojka povukla na sebe zbog čega je pao.

'Jako sam osjetljiv, pao sam no između mene i nje se ništa nije dogodilo.'

Djevojke su milijunaša srele u jednom noćnom klubu gdje ih je on pozvao za njegov privatni stol.

Porota ga je oslobodila optužbi nakon samo 30 minuta vijećanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:41