NOVI POČETAK

AUTOR POZNATE EMISIJE NAKON ODLASKA S HTV-a Antun Ponoš otkrio prijateljima da pokreće novi kanal Kućni ljubimci TV, emitirat će se na kabelskoj

 Facebook

Dok je većina stanovnika Hrvatske bila koncentrirana na blagovanje, Antun Ponoš je u Božić ušao - radno. Autor i voditelj “Kućnih ljubimaca” prvo je 25. prosinca odradio završnu 1326. emisiju na HTV-u, da bi dan poslije krenuo s inicijalnom na novoj televiziji.

Svečarskoj atmosferi u studiju pridonijeli su pjevači Krunoslav Kićo Slabinac i Mirko Švenda Žiga, pjesnik Željko Krznarić te ekskluzivne gošće Annie Lennox i Anna Oxa!

- Nakon više od 25 godina došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu. Bio sam u pregovorima sa svim televizijama i ispostavilo se da najbolje produkcijske uvjete nudi Mreža TV, odnosno njezini vlasnici Zoran Kovačić, Saša Engler i Zvonimir Kabelka. Dogovor je bio jednostavan, pa sam svu svoju scenografiju i rekvizite učas preselio u njihov, odnosno svoj novi studio. Prezadovoljan sam jer ekipa me prihvatila i oduševila, već su za prvu emisiju sami počeli sakupljati životinje za udomljavanje - brzo i pomalo egzaltirano rekao je Ponoš.

U samo nekoliko dana dogodila mu se prava drama - od ukidanja njegove kultne emisije nakon više od četvrt stoljeća na prvoj nacionalnoj TV kući, preko prosvjeda njezinih brojnih fanova do sretnog početka na novoj televiziji, pa nije čudo što je vidno razgaljen. Uostalom, takvoga ga, emocionalnoga, ljubitelji životinja i vole. Svi oni moći će opet gledati “Kućne ljubimce” u terminima subotom od 17 sati i reprizno nedjeljom u 13.30 na Mreži TV.

- Ti najbolji termini bili su moja božićna želja i zato sam im osobito zahvalan što su mi je ispunili. Radimo koprodukciju, znači ulažemo zajednički sredstva u emisiju kako sam radio i prije, ali novost je što je to sada zajedničko vlasništvo mene i Mreže TV pa je nakon premijere i reprize mogu emitirati dalje, gdje želim. Nudim je svim lokalnim televizijama besplatno jer želim pokriti cijelu Hrvatsku kako bi životinje kojima pomažemo došle do što većega broja gledatelja. Stavljam je na YouTube kanal ‘Kućni ljubimci’ te na internetsku stranicu kucniljubimci.hr, a šećer dolazi na kraju: pokrenuo sam vlastitu televiziju Kućni ljubimci TV koja će 24 sata svakodnevno emitirati obavijesti o pronađenim, izgubljenim i potrebitim ljubimcima. Zasad sam dogovorio da se to može vidjeti preko kabelskog operatera B.net, ali pregovaram i dalje jer životinja koje trebaju pomoć toliko je da možda neću imati vremena niti spavati - zaključio je na kraju razgovora Antun Ponoš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:21