KREATIVNI LABORATORIJ

SAMO ZA ČITATELJE JUTARNJEG Organizirajte maštovitu proslavu rođendana svog djeteta uz popust od čak 20 posto!

 4sobe

U tijeku su upisi u kreativni laboratorij za djecu i mlade u Ilici 113 osmišljen kao mjesto susreta svih generacija u kojem djeca i odrasli mogu pobjeći od svakodnevnog gradskog tempa te si kroz raznolike radionice priuštiti vrijeme za sebe. Dramske, plesne i likovne radionice, program baby gyma za najmlađe, organizacija kreativnih dramsko plesnih rođendana, tečajevi slikanja za odrasle, program joge, balet by Almira Osmanović, Wake up streching...i još svašta.

Sve radionice kreativnog laboratorija pod vodstvom su najvećih stručnjaka iz njihovih područja. Tako djecu i mlade u svijet glume kroz dramske radionice pod mentorstvom naše poznate glumice Darie Lorenci-Flatz uvode dramske pedagoginje i glumice: Zrinka Kušević, Maja Katić i Maja Kovač, a organiziran je i MASTERCLASS PROGRAM I PRIPREME ZA STUDIJ GLUME pod vodstvom stručnih voditelja – dramskih pedagoga i profesionalnih glumaca.

Većina naših polaznika dramskih radionica aktivno sudjeluju u mnogim profesionalnim audicijama za filmove, tv serije i reklame te dobivaju prave uloge. Dva polaznika našeg dramskog studija, Petra Majstorović i Jan Begović, trenutno glume u seriji „HORVATOVI“ na RTL-u.

Poznata pjevačica i akademska slikarica Jadranka Ivaniš Yaya i diplomirana arhitektica i dizajnerica Minja Maretić Murtić sa svojom likovnom skupinom KOLAŽ organiziraju likovne radionice za osnovnoškolce, a akademska slikarica Mare Krajančić za one najmlađe.

Radionice plesa, ritmike i brakedancea za djecu od 3 do 14 godina vodi jedan od najpriznatijih plesnih centara u Hrvatskoj – Plesni centar Tala, a od listopada se pokreće i plesna radionica za odrasle na čijem čelu će stajati i u formu vas dovesti naša energična primabalerina Almira Osmanović. Pod vodstvom Marka Antunovića, dugogodišnjeg instruktora joge i stručnog suradnika Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokrećemo program vježbi za zdrav život, joge i korektivne gimnastike.

Velika novost koju prostor uvodi su kreativni rođendani za djecu bazirani na dramskom stvaralaštvu, plesnim koreografijama i predstavama za djecu. Od uzrasta vrtićke dobi pa do viših razreda osnovne škole osmišljeni su zanimljivi i sadržajni programi. Svaki rođendan individualno je osmišljen prema želji slavljenika ili slavljenice, a podrazumijeva progrtam likovne, dramske i plesne radionice. Na svakom rođendanu slavljenik napravi pravu malu predstavu u kojoj sudjeluju svi njegovi gosti.

Ponekad su to prave predstave, a ponekad i koreografije koje nastaju u samo 120 minuta i koje na kraju proslave iznenade roditelje koji su pozvani na tortu.

*Čitatelji Jutarnjeg koji na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošalju link ovog članka te rezervaciju termina, dobivaju na poklon 20 % popusta na proslave dječjih rođendana u 4 sobe do kraja prosinca 2015.

Upisi za školsku godinu 2015. / 2016. su tijeku.

Sve informacije na: 4sobe.hr i www.facebook.com/4SOBE.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:47