SUTRA ĆE STVARI BITI JASNIJE

Ovogodišnji INmusic festival za posjetitelje priprema do sada neviđeni spektakl

 INmusic Festival / INmusic Festival

Osim izvrsne glazbe i prekrasnog ambijenta, INmusic festival ove je godine za svoje posjetitelje pripremio istinski spektakl. Bez obzira hoćete li festival posjetiti samo jedan dan ili ćete kampirati i pogledati i poslušati apsolutno sve što su vam organizatori priredili, ovaj projekt zasigurno neće proći nezapaženo.

Projekt koji će biti prezentiran na press konferenciji u četvrtak prvi je takav projekt u svijetu, kombinirajući znanost, kulturu i umjetnost i obrazovanje. Spektakularni je projekt posvećen humanizmu, ljudskoj genijalnosti, svim pozitivnim aspektima ljudskog stvaralaštva te inovativnim velikanima čije ideje mijenjaju svijet i čine ga lijepim. Produkcijski zahtjevan projekt vidjet će se i s druge strane jarunske obale, a o njemu će se čuti i do druge strane Atlantika.

Zahvaljujući konstantnoj kvaliteti glazbenog programa INmusic festival međunarodno je prepoznat, a ovaj jedinstveni projekt zasigurno će privući pažnju mnogih. O čemu je točno riječ? Pratite Jutarnji.hr u periodu od 11 do 12 sati i među prvima saznajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:25