NAVALA NA KNJIGE

NEVIĐENI USPJEH WEB KNJIŽARE JUTARNJEG Rekord! U manje od četiri dana na Bestseller.hr prodano 5000 knjiga!

ZAGREB - Nedavno lansirana online knjižara Jutarnjeg lista, Bestseller.hr , uzburkala je domaće web tržište knjiga.

Zadovoljni ljubitelji knjiga u samo nekoliko dana kupili su gotovo 5000 primjeraka hitova koje Bestseller nudi, a radi se o najprodavanijim naslovima 2012. godine: Dukanova dijeta, Grička vještica, Steve Jobs, kolekcija trilera Johna Grishama i brojni drugi. “Ljubitelji čitanja prepoznali su kvalitetu naše ponude”, izjavio je Miran Pavić, voditelj digitalnih medija Europapress Holdinga, u čijem se portfelju nalazi i Bestseller.hr. “Ovakva navala premašila je sva naša očekivanja”.

Serija hit naslova

Bestseller.hr ima vrlo probranu ponudu, a osim spomenutih hitova, tu je i nova knjiga Vere Horvat Pintarić, brojne kvalitetne kuharice, nautički vodiči, turistička kolekcija LikeCroatia, kolekcija najboljih arhitekata, knjige za djecu i mlade te brojni drugi naslovi koji se pokazuju ekstremno popularni.

Nova iznenađenja

“Iznimno smo zadovoljni početnim uspjehom Bestsellera”, izjavio je Tomislav Wruss, direktor medija EPH. “EPH je u posljednjih 10 godina prodao više od 22 milijuna knjiga, a ovo je digitalni nastavak tog trenda”.

Bestseller.hr odmah se nakon lansiranja pozicionirao kao jedno od najvažnijih knjiških mjesta na webu , a posjećenost od gotovo 200.000 zainteresiranih kupaca pokazuje da ljudi u Hrvatskoj obožavaju čitati - ako im se ponudi jednostavna, sigurna i povoljna usluga, a voditelji novog webshopa smatraju da su u tome uspjeli. Naravno, najavljuju brojna nova iznenađenja u narednih nekoliko tjedana, od rasprodaja do ekskluzivnih naslova koja ne možete nabaviti ni na koji drugi način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:21