JUTARNJI & PROFIL

NAGRAĐUJEMO VAS Poklanjamo vam 150 knjiga po vlastitom odabiru. Uključite se i osvojite!

U znaku nadolazećeg Interlibera, Jutarnji.hr i Profil nagrađuju najvjernije obožavatelje knjiga. Poklanjamo vam 150 knjiga po vlastitom izboru. Čak 50 dobitnika ima mogućnost osvojiti jedan od 10 paketa s tri knjige zanimljivih naslova. Sve što trebate učiniti je popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka!

Uključite se!

U nagradnoj igri možete sudjelovati najviše pet puta do petka, 13. studenog u 11 sati nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući najsretnije dobitnike. Imena dobitnika objavit ćemo tijekom dana u jutarnji.hr/kultura .

Jedna osoba (po imenu, prezimenu ili mail adresi) ne može osvojiti više od jedne nagrade, a svi dobitnici će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni mailom. Svima onima s prebivalištem izvan Zagrebačke županije nagrade će biti poslane na kućnu adresu. Prijavom prihvaćate pravila nagradne igre .

Prilikom prijave u igru, možete izabrati paket kojeg želite osvojiti. Poklanjamo vam:

5 x Paket 1 – Snebivaš me, Levijatan, Rat za peti okus

5 x Paket 2 – Posljednji dečko, Soba ubojstava, Tjestenina Carluccio

5 x Paket 3 – Baba Jaga, Knjiga moga tijela, Kraj igre

5 x Paket 4 – Nulti broj, Budućnost života, Zima dolazi

5 x Paket 5 – Izdajnik po našem ukusu, Među strancima, Priča za vremensko biće

5 x Paket 6 – Vrlo komplicirana trgovina, Slomljena, Dečko, dama, kralj, špijun

5 x Paket 7 – Sada i zauvijek, Oblik vode, Stotinu skrivenih osjetila

5 x Paket 8 – Antimorfija, Zviždači, Moja najdraža supruga

5 x Paket 9 – Jedinstvena i savršena, Mjesto zvano Ovdje, Nahrani me

5 x Paket 10 – O onome sinoć, Slomljena 2, Djevojke koje sjaje

Ne propustite priliku i popunite obrazac !

POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI ŠTO VAS TOČNO OČEKUJE U KOJEM PAKETU:

Nove knjige važnih domaćih autora, najbolji pisci svijeta, knjige koje obaraju rekorde prodaje, dječji naslovi, bojanke za odrasle i vrući publicistički naslovi − tek su neki od Profilovih noviteta.

Mani Gotovac: Snebivaš me

U svom prvom romanu ugledna teatrologinja i spisateljica slijedi sudbinu triju žena iz jedne obitelji, njihovih ljubavi i njihove rođene i nerođene djece tijekom šezdesetak godina; od pedesetih godina prošlog stoljeća do današnjih dana. Među brojnim izmišljenim likovima pojavljuju se i stvarne osobe, poznate iz javnog života, poput Vanesse Redgrave, Vinka Brešana ili Angeline Jolie i mnogih drugih. Riječ je o obiteljskom, ali prije svega ljubavnom romanu, jer autorica u ljubavi prepoznaje temeljnu energiju koja daje smisao ljudskom životu.

Umberto Eco: Nulti broj

Čuveni talijanski pisac smjestio je radnju svog novog romana u novinsko uredništvo u Milanu 1992., a u njemu autor „Imena ruže“ i „Foucaultova njihala“, baveći se nekim od svojih omiljenih tema; svijetom medijske politike i teorijama zavjere, ali i stvarnim događajima koji su potresli Italiju, ispisuje sjajnu analizu našeg doba.

Hugh Laurie: Vrlo komplicirana trgovina

Prozni prvijenac Hugha Laurieja, holivudskoga glumca i glazbenika, priča je o umirovljenom vojniku Thomasu Langu koji preživljava radeći povremeno kao zaštitar. Život mu se naglo zakomplicira kad dobije ponudu da ubije bogatog američkog poduzetnika, a Lang protiv svoje volje biva uvučen u zavjeru u koju su upleteni međunarodni trgovci oružjem, teroristi, CIA, lijepe žene i brzi motoristi.

Gari Kasparov: Zima dolazi

Nova knjiga jednog od najvećih šahista u povijesti, bivšeg višestrukog svjetskog prvaka i angažiranog oporbenog antiputinovskog aktivista analiza je povratka Rusije u diktaturu, ali i rasprava o cijeni koju Zapad plaća jer je dopustio da se to dogodi.

Roman Simić Bodrožić i Manuel Šumberac: Baba Jaga

Priču o Babi Jagi prepričao je ugledni hrvatski pisac kojem je ovo prva knjiga za djecu, a ilustrirao svjetski poznat ilustrator. Rezultat suradnje je raskošna knjiga u kojoj se djeci kroz sjajan tekst i iznimne ilustracije približava priča o jednom od najpoznatijih likova slavenske mitologije.

Kerby Rosanes: ANIMORFIJA

Zakoračite u čudnovat i prekrasan svijet umjetnika Kerbyja Rosanesa, gdje se neobična bića i predmeti preobražavaju u životinje koje ulijevaju strahopoštovanje. Animorfija je trenutačno jedna od najtraženijih i najpopularnijih bojanki za djecu i odrasle. Objavljena je u više od 30 zemalja, a taj broj iz dana u dan raste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:33