METODA ZA BRAK

ZUHRINI BRAČNI PROBLEMI Humoristična predstava o muško-ženskim odnosima izazvala neočekivani interes u Splitu i Zadru

 promo foto
Nakon uspješne mini turneje Dalmacijom, veseli se trio vraća doma na kontinent gdje će odigrati još dvije predstave za zagrebačku publiku

Nova predstava Hit teatra, komedija MetODA za brak, protekli je tjedan do posljednjeg mjesta napunila Dvoranu Lora u Splitu pa i HNK u Zadru, a kako uz obilje smijeha riješiti svoje bračne probleme, pohrlili su vidjeti i brojni poznati Dalmatinci koji su uživali u toj 70-minutnoj humorističnoj predstavi prepunoj zaraznog humora i dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa. Zbog neočekivano velikog interesa za predstavu, u gradu pod Marjanom na listi čekanja ostalo je čak dvjesto ljudi.

Najviše je pažnje plijenio uvijek dobro raspoložen Zuhra, odnosno gospodin Mikić, koji se zbog bračnih (ne)zgoda našao između dvije vatre, svoje supruge u interpretaciji Mateje Elezović, i opasne i britke bračne savjetnice, koju glumi Petra Težak, a obje su oduševile publiku svojim vrckavim i sigurnim ulogama.

Inače, obje su glumice završile glumu u gradu pod Marjanom, pa su posebno omiljene u splitskim kazališnim krugovima, a Matea Elezović je osnivačica i umjetnička voditeljica Hit teatra koji uspješno djeluje već četiri godine, koji je zaslužan i za hit predstavu Vlaška posla što se i dan-danas nakon više od 60 izvedbi igra po pozornicama Lijepe naše.

Nakon uspješne mini turneje Dalmacijom, veseli se trio vraća doma na kontinent gdje će odigrati još dvije predstave za zagrebačku publiku. Smijeh je lijek za sve pa tko nije, ima priliku rezervirati svoje mjesto u jednoj od dvije izvedbe u Vidri, 10. i 24. veljače s početkom u 20 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:44