NEMA ZIME

ZIMSKI PRAZNICI U ŽAR PTICI 'Tonkica Palonkica frrr', 'Ribar Palunko' i 'Ezop basne' besplatno za školarce

 Novković / GK Žar ptica
Cilj je akcije sadržajno obogatiti školske praznike i razveseliti djecu koja ostaju u gradu

ZAGREB – Gradsko kazalište Žar ptica i ove godine otvara svoja vrata za sve zagrebačke školarce zainteresirane da praznike provedu u kazalištu s programom "Nema zime u Žar ptici", koji ove godine od 7. do 9. siječnja donosi tri besplatne izvedbe najrecentnijih uspješnica toga teatra.

Kako se ističe u najavi, cilj je akcije sadržajno obogatiti školske praznike i razveseliti djecu koja ostaju u gradu u vrijeme kada i nema previše sličnih događanja.

"Stoga pozivamo sve osnovnoškolce, ali i one mlađe, da školske praznike provedu u kazalištu, zabavljajući se besplatno s junacima naših uspješnica 'Tonkica Palonkica frrr', 'Ribar Palunko' i 'Ezop basne'", stoji u najavi.

Predstava "Tonkica Palonkica frrr" na rasporedu je u četvrtak 7. siječnja u 17 sati, te u petak 8. siječnja u 11 sati, a tradicionalni trodnevni program donosi još u petak i izvedbu predstave "Ezop basne" u 17 sati, te u subotu 9. siječnja u 11 sati predstave "Ribar Palunko i njegova žena".

Za sve predstave ulaz je besplatan, a karte se preuzimaju sat ranije na blagajni kazališta.

"Razigranom atmosferom i dobrom zabavom potvrdit ćemo kako doista 'Nema zime u Žar ptici', i na najljepši način završiti zimske školske praznike", poručuju iz Žar ptice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:35