APEL NA SOLIDARNOST

VIDEO: HELP GUNJA Studenti pokrenuli akciju na ADU za pomoć

 YouTube
Na Akademiji dramske umjetnosti trenutno studira šest studenata koji dolaze upravo iz poplavljenih područja

ZAGREB – Studenti, profesori i zaposlenici Akademije dramske umjetnosti najavljuju akciju hitnog prikupljanja potrebnih stvari za područja pogođena poplavama, koja traje do sutra 21. svibnja te pozivaju sve studente Sveučilišta u Zagrebu i građane da se odazovu inicijativi.

Prikupljanje je organizirano na Akademiji, na adresi Trg maršala Tita 5, od 10 do 20 sati. Izrazito su potrebni voda, higijenske potrepštine, konzervirana hrana, odjeća... Građani se svakako pozivaju da, ukoliko mogu, svoj doprinos uplate donacijom na poseban žiro račun Općine Gunja: HR0924850031500005992. Donacije se mogu također uputiti pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11 (6,25 kn, PDV uključen) za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Hrvatskoj.

Na Akademiji dramske umjetnosti trenutno studira šest studenata koji dolaze upravo iz poplavljenih područja, a članovi Studija kreativnih ideja iz Gunje, koji su studenti režije, produkcije i montaže na ADU, napravili su i kratke video isječke kojim pozivaju na solidarnost i pomoć stanovništvu stradalom od poplava.

Uz akciju hitnog prikupljanje potrebnih sredstava, u petak, 23. ožujka u dvorani F5 u Frankopanskoj 22 u 20.00 sati održat će se i humanitarna predstava “Rekonstrukcija”, ispita iz scenskog pokreta 2. godine studija Glume pod mentorstvom Ksenije Zec i Saše Božića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:33