'RUKU MI DAJ'

ZORAN ČALIĆ BAND IZBACIO DRUGI SINGL S NADOLAZEĆEG ALBUMA Bivši gitarist Majki polako otkriva karte svog samostalnog projekta

 Marko Alpner

Zoran Čalić, kultna figura domaćeg i regionalnog rock ‘n’ rolla te bivši gitarist i autor u grupi Majke, zakoračio je u solo karijeru s novoformiranim bendom Zoran Čalić Band (Facebook fan page: www.facebook.com/zorancalic.band/ ).

Rad s novom grupom ubrzo je rezultirao prvi singlom ‘U moru i plamenu’ te najavom izlaska istoimenog debi albuma koji će u izdanju Dancing Bear Recordsa biti objavljen u ožujku 2016. godine.

Drugi single s najavljenog izdanja ‘Ruku mi daj’ premijerno je emitiran prošli tjedan na Radiju 101 i može ga se poslušati besplatno i online na Deezeru i YouTubeu.

Glazbeni stil u kojem pliva Zoran Čalić Band je rock'n'roll kroz kroz koji se provlači psihodelična atmosfera izvučena iz dubine duše omiljenih Čalićevih žanrova, bluesa, soula i countryja. Upravo ta mišancija žanrova ono je što će publiku odnijeti u magičan svijet Zorana Čalića - gitarista, autora i pjevača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 00:28